https://www.eloshapes.com/mouse/compare?p=ajazz-aj159-pro-vs.-glorious-model-i-vs.-razer-deathadder-essential-vs.-logitech-g402-hyperion-fury
Siz kendi...
Evet, o biraz sıkıntılı olmuş. Ben cüzdan kodunu her zaman tarife ücretini öderken kullanıyorum. Ancak yetiyor. Bynogame ile mobil ödeme kampanyasıyla da...
Her Şey Yanımda'yı kaldırmaları kötü oldu. Yanımda Premium'dan gelen 350'ye 100 kuponu ve 100 lira cüzdan kodunu aynı anda kullanıp 350 liralık Razer Gold...
Şimdi burada önemli olan kısım pos olarak hangi yöntemi kullandıkları. Kod geldiği zaman yazar mesela Param/Hepsipay diye. Hepsipay Param kullandığı için...
Vodafone Pay'i aradım. Sorun Bynogame kaynaklı. Kendi kartımdan dün işlem yaparken pos işlemi İstanbul TR olarak gözükmüş. Ondan dolayı sıkıntısız bir...
Ben de dün gece HB üzerinden VP kartla alışveriş yapmaya çalıştım işlem başarılı oldu. Normalde 3-4 kere denedim hep hata verdi, düzeltmişler onu. Bynogame...
Sanmıyorum, kullanım koşullarında her ay yenilenir gibi bir şey vardı sanırım. Yakında düzeltirler herhalde, çünkü birçok kişide aynı sorun var. Bekleyelim...
Vodafone'a geçmeden önce yaklaşık 2 sene selfy sınırsız sosyal medyalı paketi kullandım. @xTURANN'ın da dediği gibi sosyal medya sınırsız olsa bile kendi...