imasa32 isimli üyenin son içerikleri

1. imasa32

Honda Civic FB7 için jant önerisi

Honda Civic FB7 için jant arıyorum. 4 lastik için maksimum 20 bin TL bütçem var. Hangi lastik markasını önerirsiniz ve sizce 4 mevsim lastik almak mantıklı olur mu?
  2. imasa32

Renault Megane VS Kia Ceed

Megan da güzel ikisinin de piyasası bi tık yavaş megan hatchback olduğundan. İkisinin de öyle ağır bi kazası yok.
  3. imasa32

Renault Megane VS Kia Ceed

2016 Model 1.5 dCi Joy 150.000 KM Hatchback Megane mi yoksa 2013 Model 1.6 Crdi Concept 165.000 KM Kia Ceed mi tercih etmeliyim?
  4. imasa32

Öneri CS GO'da Ticaret ile para kazanmak

Uzun zamandan sonra 2-3 ay önce yapmayı denedim fakat öyle aman aman kâr edecek bir şey elde edemedim. 1600 dolara yakın steam bakiyesi vardı o sayede yine olmadı diyebilirim. Nedeni ise artık aktif drop havuzunda olmayan kasaların içinden çıkan bıçakların satışı baya azaldı. O yüzden teklif...
  5. imasa32

750-800 Bin arası araba önerisi

leon hakkında ne düşünüyorsun bu bütçelere
  6. imasa32

manuel otomatik olması şu an için 2. 3. planda diyebilirim. Ben süreceğim. Günlük işe giderken kullanacağım virajlı yolda kullanacağım. Sollamaya çıktığımda sıkıntı çıkarmayacak, bana bakım harici masraf açmayacak araç lazım.
  7. imasa32

Araç bakıyorum ve ilk aracım olacak da gönlüm volkswagen grubundan yana jetta passat leon vs. fakat mantığım kia ceed auris yani japon grubundan yana. Hangi aracı tavsiye edersiniz? Günlük en az 120 km civarı yol gidilecek.
  8. imasa32

Akko Monsgeek M1 V5 SP VIA için ayarlar

yani peek falan yaparken böyle fark ediyor mu hiçbir şey yapmadan?
  9. imasa32

Akko Monsgeek M1 V5 SP VIA için ayarlar

Bu klavyeyi aldım da genelde CS2 oynuyorum. Nasıl bir ayar vs. bir şey yapmam gerekir?
  10. imasa32

4000 TL Civarı Klavye Önerisi

parolapara kampanyasına nasıl katılacağım? 1746373261 çok küçük olmasın
  11. imasa32

hiç özelliklerini ne anlama geldiğini bilmiyorum kral bi araştırayım
  12. imasa32

Genelde CS2 oynuyorum. Önerilerinize açığım.
  13. imasa32

Razer Deathadder V2 kenarları soyuldu

çok fazla oynadım herhalde😂 o zamanlarda aşırı fazla cs oynuyordum da herhalde sıcaktan falan eridi
  14. imasa32

Razer Deathadder V2 kenarları soyuldu

benimkinin garantisi bitmiştir herhalde. 2021 mayısta almıştım 2 yıl mı garanti oluyor?
  15. imasa32

CS 2 AK-47 Craft önerisi

4 tane 2016 cologne astralis veya 2017 atlanta astralis stickerli ak47 redline ft öneririm. Şahsen bu stickerlerli ak redline benim oynayışımı etkiliyor.
Geri