Honda Civic FB7 için jant arıyorum. 4 lastik için maksimum 20 bin TL bütçem var. Hangi lastik markasını önerirsiniz ve sizce 4 mevsim lastik almak mantıklı olur mu?
Uzun zamandan sonra 2-3 ay önce yapmayı denedim fakat öyle aman aman kâr edecek bir şey elde edemedim. 1600 dolara yakın steam bakiyesi vardı o sayede yine olmadı diyebilirim. Nedeni ise artık aktif drop havuzunda olmayan kasaların içinden çıkan bıçakların satışı baya azaldı. O yüzden teklif...
manuel otomatik olması şu an için 2. 3. planda diyebilirim. Ben süreceğim. Günlük işe giderken kullanacağım virajlı yolda kullanacağım. Sollamaya çıktığımda sıkıntı çıkarmayacak, bana bakım harici masraf açmayacak araç lazım.
Araç bakıyorum ve ilk aracım olacak da gönlüm volkswagen grubundan yana jetta passat leon vs. fakat mantığım kia ceed auris yani japon grubundan yana. Hangi aracı tavsiye edersiniz? Günlük en az 120 km civarı yol gidilecek.
4 tane 2016 cologne astralis veya 2017 atlanta astralis stickerli ak47 redline ft öneririm. Şahsen bu stickerlerli ak redline benim oynayışımı etkiliyor.