750-800 Bin arası araba önerisi

imasa32

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
815
Araç bakıyorum ve ilk aracım olacak da gönlüm volkswagen grubundan yana jetta passat leon vs. fakat mantığım kia ceed auris yani japon grubundan yana. Hangi aracı tavsiye edersiniz? Günlük en az 120 km civarı yol gidilecek.

suzuki swift 1.2, auris, yaris
sıkıntısız japon arabaları bunlar, otomatikleri de 2015 model gibi denk gelir yakmaz sıkıntı çıkarmaz eşek niyetine kullan hocam

Araç bakıyorum ve ilk aracım olacak da gönlüm volkswagen grubundan yana jetta passat leon vs. fakat mantığım kia ceed auris yani japon grubundan yana. Hangi aracı tavsiye edersiniz? Günlük en az 120 km civarı yol gidilecek.
günlük 120km yol yapılacaksa japondan sakın şaşmayın yakıt konusundada iyi bir araba bakın toyota, honda

Manuel mi Otomatik mi arıyorsun? Sadece sen mi süreceksin ailecek mi?

Manuel mi Otomatik mi arıyorsun? Sadece sen mi süreceksin ailecek mi?
manuel otomatik olması şu an için 2. 3. planda diyebilirim. Ben süreceğim. Günlük işe giderken kullanacağım virajlı yolda kullanacağım. Sollamaya çıktığımda sıkıntı çıkarmayacak, bana bakım harici masraf açmayacak araç lazım.

manuel otomatik olması şu an için 2. 3. planda diyebilirim. Ben süreceğim. Günlük işe giderken kullanacağım virajlı yolda kullanacağım. Sollamaya çıktığımda sıkıntı çıkarmayacak, bana bakım harici masraf açmayacak araç lazım.
Manuel 1.2 TSI Golf alınır o bütçede, satarken de rakiplerine göre daha rahat satarsın ama bir tık da fazla yakar. Ortalama 7.5.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,155,900
Üyeler
183,775
Son üye
ılGT
Geri