Neler Yeni

750-900 Arası otomatik Araç önerisi

Synac

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Eren Ç.
Küçük araç değil, sedan ama, Sıfır Egea'lar var, tavsiye ederim.

Alıntıyı görüntüle
Teşekkürler öneriniz için, egealara içim pek sıcak bakmıyor nedendir bilmem birde bu paraya 0 alabileceğim tek paket easy en boş paketi sis farı bile bulunmuyor diye biliyorum sanırım o sebeple hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

begenecegini düşünüyorum alacagın zaman garantisi varmı diye sor fabrikadan lpg li degil kendi lpg taktırdıysa garnatisi iptal oluyor oda aklında bulunsun
i20 biraz içime yattı gibi ancak fiyatları da biraz aklımı yatırdı 😅 acaba zorla sedan mı alsam diye düşündüm biraz, yoruyorum ancak sedan önerecek olsanız 2. Elde temiz yakışıklı aile aracı olarak ne önerirsiniz? Civic bakılabilir geldi ancak motorlarına hiç hakim değilim model de pek bilgim yok fakat Japon ve temiz olduğunu biliyorum okadar

asko56

80+ Silver
Teşekkürler öneriniz için, egealara içim pek sıcak bakmıyor nedendir bilmem birde bu paraya 0 alabileceğim tek paket easy en boş paketi sis farı bile bulunmuyor diye biliyorum sanırım o sebeple hocam

i20 biraz içime yattı gibi ancak fiyatları da biraz aklımı yatırdı 😅 acaba zorla sedan mı alsam diye düşündüm biraz, yoruyorum ancak sedan önerecek olsanız 2. Elde temiz yakışıklı aile aracı olarak ne önerirsiniz? Civic bakılabilir geldi ancak motorlarına hiç hakim değilim model de pek bilgim yok fakat Japon ve temiz olduğunu biliyorum okadar
civic yada toyota corolla alabilirsiniz ama temiz civic bulmak zordur

Synac

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Eren Ç.
civic yada toyota corolla alabilirsiniz ama temiz civic bulmak zordur
i20 lere hala bakmaktayım, civic de dediğiniz gibi oldu 2 gündür bakmama rağmen temiz uygun fiyatlı bulamadım acaba sarı site piyasası absürt derecede uçuk mu yoksa ben mi ülke ekonomisinden çok uzaktayım anlam veremedim

BabaVoss7

80+ Silver
bende tam olarak aynı bütçede araba bakıyorum ama öyle bi bütçeki tam geçiş sayılır. içine sinenlere yetmiyor sinmeyenlerde bi garip oluyor. ne alıcam bilmiyorum genel olarak civic corolla diyorlar tabi. dediğin gibi civic yok gibi bişey. almışken benzin ve otomatik istiyorum bende. ondada yok gibi bişey bu bütçeye. manuelden sıkıldım biraz bi nevi şöförlük yaptığım için. leon seat filan bakmaya başladım manuel artık bakalım. takipte olucam konuyu o yüzden işimiz zor :D

Synac

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Eren Ç.
bende tam olarak aynı bütçede araba bakıyorum ama öyle bi bütçeki tam geçiş sayılır. içine sinenlere yetmiyor sinmeyenlerde bi garip oluyor. ne alıcam bilmiyorum genel olarak civic corolla diyorlar tabi. dediğin gibi civic yok gibi bişey. almışken benzin ve otomatik istiyorum bende. ondada yok gibi bişey bu bütçeye. manuelden sıkıldım biraz bi nevi şöförlük yaptığım için. leon seat filan bakmaya başladım manuel artık bakalım. takipte olucam konuyu o yüzden işimiz zor :D
Valla hocam tam olarak özetlemişsiniz olayı 😅 bu fiyat aralığı çok garip az parada değil ama piyasanın halide hâl değil zaten ilk bakılan araçlar genellikle sırasıyla leon, ibiza, golf, polo falan oluyor leon alıcam tam içime sindi diyorsun bir tanıdık o paraya leon alacağına golf al parana değsin diyor, golf araştırıyorsun o fiyata temiz golfler sadece 13 model vs. Baya karmaşık durum en azından bende süreç böyle geçti şimdide sedanda bakmaya başladım hayırlısı sizde model bulursanız foruma yazarsanız sevinirim 😁

BabaVoss7

80+ Silver
Valla hocam tam olarak özetlemişsiniz olayı 😅 bu fiyat aralığı çok garip az parada değil ama piyasanın halide hâl değil zaten ilk bakılan araçlar genellikle sırasıyla leon, ibiza, golf, polo falan oluyor leon alıcam tam içime sindi diyorsun bir tanıdık o paraya leon alacağına golf al parana değsin diyor, golf araştırıyorsun o fiyata temiz golfler sadece 13 model vs. Baya karmaşık durum en azından bende süreç böyle geçti şimdide sedanda bakmaya başladım hayırlısı sizde model bulursanız foruma yazarsanız sevinirim 😁
bende sedan bakıyodum olmadı sedandan kaçayım dedim zaten bulamadığım için :D

asko56

80+ Silver
i20 lere hala bakmaktayım, civic de dediğiniz gibi oldu 2 gündür bakmama rağmen temiz uygun fiyatlı bulamadım acaba sarı site piyasası absürt derecede uçuk mu yoksa ben mi ülke ekonomisinden çok uzaktayım anlam veremedim
absürt degil aralık zammı geldi ocak ayı girmden fiyatları arttırıyorlar piyasa yükseliyor çünkü yılbaşında her şeye zam gelicegi için millet önlem almaya başladı

2. ibiza-leon otomatik alınıcak ise 2017 sonrası alınmalı altı dsg problemi yapar

Son düzenleme:

Synac

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Eren Ç.
absürt degil aralık zammı geldi ocak ayı girmden fiyatları arttırıyorlar piyasa yükseliyor çünkü yılbaşında her şeye zam gelicegi için millet önlem almaya başladı

2. ibiza-leon otomatik alınıcak ise 2017 sonrası alınmalı altı dsg problemi yapar
Hocam dediğiniz gibi işin sonunda i20 de karar kıldım, şimdi kaldı işin temiz dolu paket uygun fiyata ilan bulma kısmı. Öneriniz için teşekkürler baktım ki diğer muadilleri segmentine ve sunduklarına oranla aşırı şişirilmiş fiyattalar. i20 de benim isteğimi az çok karşılıyor ayrıca piyasadaki potansiyelide oldukça iyi gözüküyor sanki başlarda pek popüler değilmiş ama bu son 2-3 yıldır güzel tutulmaya başlanmış ileride de daha çok tutulacağını varsayıyorum bakalım hayırlısı olsun umarım pişman etmez sizlerede çok teşekkür ediyorum birde varsa eğer çevrenizde temiz dolu paket uygun fiyattan satan ya da bildiğiniz güzel ilan varsa yardımcı olursanız çok çok makbule geçer benim için. Hayırlı forumlar diliyorum.

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,028
İsim
.
Merhabalar, bütçem başlıkta belirtildiği gibi biraz aralıklı 750-900 arasında alım masraflarıda fiyata dahil olacak şekilde araç bakıyorum (yani eksper, bakım ve noter işlem harçları gibi) sadece kendim kullanmayacağım için küçük ve otomatik bir araba arıyorum bundan önce baktığım 2 model Golf 6/7 ve Seat Leon 1.6Tdi modelleriydi ikisinde de araştırma yaptım ancak foruma sormadan içim rahat etmez dedim ve şimdi sizlerin önerilerini ve yardımını bekliyorum dostlar, aracı muhtemelen çok uzun süre kullanmayacağım öyle abartı km yapacağımı da sanmıyorum en fazla 2 çok çok zorlarsam maksimum 3 yıl elimde tutarım (hatta aklımda olan en fazla 1 yıl olması) o sebeple km düşük piyasası iyi sorun çıkarmayacak türden araba arıyorum önerileriniz ya da model olmasada motor öneriniz dizel/benzin 1.4tsi ya da 1.6tdi sebepleriyle yazarsanız sevinirim.
Superb

Hocam dediğiniz gibi işin sonunda i20 de karar kıldım, şimdi kaldı işin temiz dolu paket uygun fiyata ilan bulma kısmı. Öneriniz için teşekkürler baktım ki diğer muadilleri segmentine ve sunduklarına oranla aşırı şişirilmiş fiyattalar. i20 de benim isteğimi az çok karşılıyor ayrıca piyasadaki potansiyelide oldukça iyi gözüküyor sanki başlarda pek popüler değilmiş ama bu son 2-3 yıldır güzel tutulmaya başlanmış ileride de daha çok tutulacağını varsayıyorum bakalım hayırlısı olsun umarım pişman etmez sizlerede çok teşekkür ediyorum birde varsa eğer çevrenizde temiz dolu paket uygun fiyattan satan ya da bildiğiniz güzel ilan varsa yardımcı olursanız çok çok makbule geçer benim için. Hayırlı forumlar diliyorum.
Reis baya iyi gidiyor i20 piyasada

asko56

80+ Silver
i20 de en güzel paket style pakettir çevremde arkadaşım sattı alan memnun satmıyor kolay kolay dedigim gibi benzinli alabilrisiniz otomatik garantili 2023 de yeni kanun geregi belirli kriterli karşılamas için jump paket bile dolu gibi geliyor 2020-2022 arası style bakabilrisiniz 2023 de jump bakabilirsiniz temiz 900 bandına muhakak bulursunuz

crabman

80+
Dostlar ek olarak şu anda aklıma şöyle bir durum yattı, baktığım 3 aktif ilan var 1.4tsi golf7 temiz 124bin km de 860bin TL bunun gibi 2 ilan ve son ilan 1.6tdi polo 18 model baktım fiyatları benzer 860-870 arası oynuyor ben bütçemi biraz daha zorlayıp 15-16 model 1.4tsi golf7 lere mi bakmalıyım? Onların fiyatları 915bin TL civarı başlıyor biraz pazarlık ile uyguna indirebilirim diye düşünüyorum ne dersiniz?
750-850 arasında polo bulunabilir hocam on numara araçtır 1.6 tdi olanıda 1.4 tdi olanıda yakıt cimrisidir. ama bütçeniz varken (temiz bulursanız tabii) golf almanız çok daha iyidir.

i20 ben pek önermem, f/p araç falan ama parça kalitesi düşük. ayrıca 1.4 motor seçeneği ortalama 7 litre tüketiyor.o_O hadi yakıtı içsin sıkıntı yok ama keşke içtiğinin hakkını da verse. illa i20 alacaksanız 1.0 tgdi alın. dsg den dolayı içiniz rahat değilse şöyle söyleyeyim polo nun 2012 yılları sonrası çıkan modellerinde dsg nin herhangi bir sıkıntısı yok. ama diyorsanız polo olmasın ve i20 den başka alternatif olsun, size 1.2 T Opel Corsa öneririm. Şehir içi 5.1 şehir dışı 3.9 yakıyor ve yaktığının hakkını da verebiliyor.

Son düzenleme:
Top Bottom