İmmortalTR01 isimli üyenin son içerikleri

1. İ

Xbox; Avrupa, Afrika ve Orta Doğu'nun bazı bölgelerinde buna Türkiye'de dahil konsol pazarlamasını durduracak

Bu dediğimin cahillikle alakasi yok. Xbox konsol satmayı hedeflemiyor. Xbox oyun ve abonelik servisini dah çok satmayi hedefliyor.Kendi özel oyunlarini ps5 getiriyorlar . Ben olsam bundan sonra Xbox konsolu almazdım. Çünkü ilerde ne olacağı belli değil .hatta hiçbir konsol almazdım. Bu...
  2. İ

Xbox; Avrupa, Afrika ve Orta Doğu'nun bazı bölgelerinde buna Türkiye'de dahil konsol pazarlamasını durduracak

Xbox konsol alanlara geçmiş olsun. Ellerinde patladı.
  3. İ

📈 🎮 Playstation Store Dev Zam ! 🎮 📈

Bence PlayStation u boykot etmeliyiz . Bu zamlardan sonra mümkün olduğunca az oyun almalıyız .
  4. İ

Ps5 mi almalıyım Xbox Series X mi?

Ps5 al geç
  5. İ

En İyi Final Sahnesine Sahip Oyunlar

God of war,god of war Ragnarok Rdr2 ilk son Detroit
  6. İ

PlayStation Ocak İndirimleri Başladı

Zevk almak için souls oyunlarinda şunlara dikkat etmen lazım: -souls oyunlarinda bence en önemlisi ölmeye aliskin olmaktir. Yoksa oyundan zevk falan kalmıyor -oyuna ilk basladiginda alışana kadar zor gelecek. - oyundaki esylarin neye yaradığını bilmen lazım(bir eşya aldığında internetten neye...
  7. İ

Bende almayı düşünüyorum. Benim alma sebeblerim: -Yılın oyunu ödülünü aldı. -İnternette baktığımda çoğu kişi övüyor. -Oyun zor olsada açık dünya oldugu için biraz daha güçlenip sonra gelebilirsin -oyun güzel gözüküyor -Bundan önce souls oyunu bitirdiğim için biraz daha rahat oynayacagima inaniyorum.
  8. İ

Knk PC iyiyse almana gerek yok. 30fps ve PC ye göre grafikler dusuk 1703103760 Resident evil 4.mu yoksa elden ring almak mi mantıklı? İkisinden birini alacağım yardımcı olursanız sevinirim
  9. İ

Ps 5 almak istiyorum ama

Cfi 1100 serisinde nanometre aynı kalıp soğutma blogu küçüldüğü için isiniyor ama cfi 1200 de ikiside küçülüyor o yüzden pek bir değişiklik olmuyor . Cfi 1200 le slim neredeyse herşeyi aynı nanometresi, gücü,sıcaklığı.sadece daha fazla alana sahip(+175gb)ve daha küçük.zaten internetten...
  10. İ

Ps 5 almak istiyorum ama

Ps Ps5 fat kasada 3 tane sürüm var cfi 1000,cfi 1100,cfi 1200. Hepsi 1 yıl arayla çıktı. Cfi 1000 seri 7nm ,soğutma bilogu büyük ve ağır. Kronik sorunları sıvı metal akması, coil whine ve dualsense drif problemi. Cfi 1100 7nm , soğutma bilogu biraz daha küçük ve hafif. Coil whine ve drif...
  11. İ

Ps 5 almak istiyorum ama

Kesinlikle ps5 . Grafikleri güzel. Oyunları güzel. Oyunları. Hikayeleri guzel. Kendi exculisive oyunlari grafik ve hikaye olarak harika. Konsol yeni nesil en kotu 5 yıl ömrü var . Dualsense kendi adaptic triger gibi özellikleri var . Oyunlar TL üzerinden değerlendiriliyor. Ve oyunlarda en iyi...
  12. İ

PC vs Ps5 hangisi daha mantıklı

Bende kasa mi ps5 mi diye düşünüp ps5 aldım. Gürcistandan bir arkadaş aldı. Cfi 1200 a sürümünü aldım. Memnunum. Bilgisayarda uzun süre oyun oynadigim zaman sırtımda ağrılar oluyor ama PS koltukta rahat rahat oynama keyfi bir başka. Eskiden Xbox game pass daha ucuzdu ama şimdi PS plusla 1...
  13. İ

Bu Valorant Hesabı Bu Kadar eder mi??

Bence bi hesaba bu kadar para verme .en sevdiğin skinleri en çok kullandığım silahlarda al.mesela 1 ghost ,bir phantom,1 Vandal,1 bıçak(skinsiz yapamam diyorsan).valorant bende bı ara gerçekten severek oynuyordum.bir yerden sonra bence artık sıkıcı gelmeye başlıyor.bide valorant ,cs2 gibi...
  14. İ

Yardım GT 920m laptop truckers MP rahat bir şekilde oynatır mi?

Nvidia GT 920m İ5 5200u 8gb ram 1 TB HDD Steam indirimlerinde ets2 aldım.ilk başlarda yüksek ayarlarda takılmiyordu.simdi ise takılıyor.truckers MP de bu devam eder mi yada daha artar mı? Ona göre gerekli DLC peri alacağım.
Geri