Neler Yeni

Bu Valorant Hesabı Bu Kadar eder mi??

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Furkan Çalışkan
Valorant a gereksiz fazla para vermis birisi olarak soyluyorum muthis pisman oluyosun cs deki gibi degil insan her skinden sikiliyo satamadigin icinde elinde patliyo

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Arda boz
Bence bi hesaba bu kadar para verme .en sevdiğin skinleri en çok kullandığım silahlarda al.mesela 1 ghost ,bir phantom,1 Vandal,1 bıçak(skinsiz yapamam diyorsan).valorant bende bı ara gerçekten severek oynuyordum.bir yerden sonra bence artık sıkıcı gelmeye başlıyor.bide valorant ,cs2 gibi oyunlar sürekli zaman ayirman gereken oyunlar. Bir ay oynamadığı zaman bida kendini zor topluyorsun.eger ekran kartin iyiyse hikayeli oyunlar oynamani tavsiye ederim.o surede bir hikayeli oyun bitirmek bence gerçekten güzel bir tat bırakıyor. Hemde kanser etmiyor.

Quick.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
133
İsim
Mustafa Erbaş
Dostum forumun mesaj kısmı var ordan iletişime geçebilirsiniz

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,285
İsim
uwu

Garipbirfizikci

80+ Bronze
Olm ben steamde apexe battle pass parası yatırdım onda da kendi kendini amorti ediyor :ROFLMAO: 70k yatırmak ney, yurtdışına gitme hayali olan varsa 70k'nın 30k'sıyla karadağda 1 hafta yaşar 10k kaçakcıya verir kalan 30ksıyla almanyada 1 ay sığınma kampında harcarsınız, sığınma talebiniz kabul edilince de ufak teefek işlerle devam :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,014,345
Üyeler
160,684
Son üye
khosohk
Top Bottom