Duran Emmi
80+
- Reaksiyon skoru
- 34
Valorant a gereksiz fazla para vermis birisi olarak soyluyorum muthis pisman oluyosun cs deki gibi degil insan her skinden sikiliyo satamadigin icinde elinde patliyo
Bence bi hesaba bu kadar para verme .en sevdiğin skinleri en çok kullandığım silahlarda al.mesela 1 ghost ,bir phantom,1 Vandal,1 bıçak(skinsiz yapamam diyorsan).valorant bende bı ara gerçekten severek oynuyordum.bir yerden sonra bence artık sıkıcı gelmeye başlıyor.bide valorant ,cs2 gibi oyunlar sürekli zaman ayirman gereken oyunlar. Bir ay oynamadığı zaman bida kendini zor topluyorsun.eger ekran kartin iyiyse hikayeli oyunlar oynamani tavsiye ederim.o surede bir hikayeli oyun bitirmek bence gerçekten güzel bir tat bırakıyor. Hemde kanser etmiyor.bu hesap 5600 TL eder mi??
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
bu hesap 5600 TL eder mi??
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Gamesatışsatılık valo hesabı ilanları olan güvenilir site biliyormusunuz?
link' e tıklanmıyorsa, kopyalayıp arama çubuğuna yapıştırabilirsinizbende bi valorant hesabına sahibim dolar bazından yatırdığım için 70k satın alma geçmişi var, 13k'ya koydum fiyatı, sizce ne kadar eder https://www.itemsatis.com/valorant/yucelik-2-70-bin-TL-satin-alma-gecmisi-1951956.html
haketmeyecek bir oyuna bu kadar para yazık ya keşke buna yatırdığınız paraya altın alsaydınız en az 2 ye katlardı zamanlabende bi valorant hesabına sahibim dolar bazından yatırdığım için 70k satın alma geçmişi var, 13k'ya koydum fiyatı, sizce ne kadar eder https://www.itemsatis.com/valorant/yucelik-2-70-bin-TL-satin-alma-gecmisi-1951956.html