Küçük olmasından dolayı 2 fan tercih ettim
1735743094
Bu kasanın yanında güç kaynağıda geliyor mu Muhtemelen seninle aynı sistem topliycam ekran kartım...
Çok bilgilendirici olmuş yorumun asus dual aldım dediğin gibi palittir pny dir onlardan uzak durmak mantıklı olandı yorumun için teşekkür ederim sıra...
Ben ileride satma durumum olduğu için hazır sistemde msi ventus vardı uyguna geliyordu onu seçtim hem tüm sistem msi oldu iyi oldu hemde daha sıcaklık...
Isınma sorunu dediğin gibi zaten yok, uyguna hangisi geliyorsa onu al eğer satma gibi derdin varsa ileride insanlar markaya bakıyor biraz bilinen uygun...
İyi akşamlar iki fanlı 4070 super almayı düşünüyorum "ısınma sorunu pek olmadığından" marka konusunda kararsızım tecrübesi ve bilgisi olan yardımcı olabilir...
Tamamda tek çekirdek o oyun işlemcisi photoshop edit kodlama gibi programlarda giriş seviyesinde işler yapıcam tıkanıp kalmaz mı onu alsam sence
1735576234...
Arkadaşlar merhaba hazır bir sistem almak istiyorum 40 45k gibi bir bütçem var giriş seviye edit ve aynı şekilde yazılım için kullanacağım ve aynı zamanda...