inquesti isimli üyenin son içerikleri

1. I

Laptop ilk kurulum wifi sorunu

Arkadaşlar Asus Vivobook 15 pro aldım, ilk kurulumu yaptım fakat wifiyi açamıyorum ağ bağdaştırıcısı görünmüyor ne yapmam gerekli?
  2. I

20 30k Arası laptop önerisi

Tasarım önemli olduğu için yanaşamıyorum onlara ya maalesef, arkadaşın son önerdiğiyle benim attığım arasında kaldım
  3. I

https://www.hepsiburada.com/asus-vivobook-pro-15-m6500qc-hn095a-r5-5-5600h-16gb-1tb-rtx3050-4gb-vga-freedos-15-6-fhd-144hz-tasinabilir-bilgisayar-p-hbcv00005dhf3v Hocam bunun özellikleri daha iyi geldi, pek anlamadığımdan soruyorum bunu almaya karar verdim daha mantıklı değil mi?
  4. I

Fiyattan dolayı değil de ufak da olsa bi ekran kartı olmasını isterim önerdiğin modeli beğendim en azından 2050 ya da 3050 ekran kartı olsaymış direkt alırdım :c
  5. I

Arkadaşlar sağolun öneriler güzel ama zenbook, huawei matebook ya da macbook modellerinden önerebileceğiniz var mıdır
  6. I

Merhaba arkadaşlar hediye bir laptop alacağım, 20 30 bin tl bandında tasarımı önemli bi laptop arıyorum alacağım kişi Zenbook ve macbook tasarımlarını beğendi ama ekran kartı vb. olmadığı için bana özellikleri zayıf geldi, Bu tarz bir tasarıma sahip fiyat performans önerisi bir laptop önerebilir...
Geri