İnsaN isimli üyenin son içerikleri

1. İ

Çözüldü✓ Youtube'a Giremiyorum

çokta gelmedi sanki
  2. İ

Çözüldü✓ Youtube'a Giremiyorum

uygulanan erişim engeli falan yok internet sağlayıcılarıyla ilgili bir problem büyük ihtimalle
  3. İ

Yardım Adobe artık üyelik satmıyor! , "Ödemeniz işleme konulamadı..."

Kullandığım kartlarda bir problem yok, rahatlıkla sıkıntısız alışveriş yapabiliyorum. Farklı çalışan kartlar da denedim ama sorun çözülmedi.
  4. İ

Yardım Adobe artık üyelik satmıyor! , "Ödemeniz işleme konulamadı..."

Merhabalar, dünden beridir adobe üyeliği satın almaya çalışıyorum ama bir türlü olmuyor, farklı e-posta, banka kartı, kredi kartı ile , farklı cihazlardan üyelik almayı denedim ama sürekli aynı hata ile karşılaşıyorum. " Ödemeniz işleme konulamadı. Lütfen ödeme bilgilerinizi kontrol edin. Sorun...
  5. İ

En iyi cashback uygulaması ?

Nays ve papara dışında şuan başka güzel cashback veren uygulama var mı ? nays zaten limitlerini çok yükseltti e-ticaret uygulamalarından çok az veriyor artık. papara ise 25 tl gibi artık tuvalete girerken ödediğimiz paradan daha az cashback veriyor. yok mu şöyle avantajlı bir cashback uygulaması ?
  6. İ

🔥İndirim XDrive Tarsus Business Çalışma Koltuğu. 6.649,05 TL

buna 6500 verenin aklından şaşarım
  7. İ

Yardım Monitör ışığı alınır mı ?

bu ürün ne işe yarıyor ? neden monitörü aydınlatma ihtiyacı duyasınız ki ?
  8. İ

DEEPSEEK GİRİŞ YAPILAMAMA

Arkadaşlar telefondanda bilgisayardanda deniyorum ama ulaşamıyorum site mi çöktü ? yoksa bende mi sıkıntı var ?
  9. İ

🔥İndirim Rgb Light Bar 2'li 376TL

temudan 670 tl minimum ödeme diyor sadece bunu almak istersem alamıyor muyum ? yoksa konu başlığı cidden yanlış 670 tl ye 2li lamba desek daha doğru olur o zaman
  10. İ

Yönetim Bilişim Sistemleri Mezunuyum Düşünenler İstediğini Sorabilir

sence şok mu daha iyidir yoksa bim mi
  11. İ

🔥İndirim Mcdodo da büyük indirim

bence çalışan alacak kadar büyük bir yer değildir büyük ihtimalle sahibi kendi eliyle yapıyordur
  12. İ

🔥İndirim Mcdodo da büyük indirim

zaten bu fiyata 2 adette alabilirsiniz.
  13. İ

🔥İndirim Prillerde 2.Ürün 1₺ 🔥

doğru demişler ama alman malı
  14. İ

🔥İndirim HyperX Cloud 2 2099TL

bu kaçyıldır 2000 tl ne fiyatı düştü ne arttı max 1700 ü gördü daha düşüğü yok bence bu devirde kablolu headset alınmaz
Geri