🔥İndirim HyperX Cloud 2 2099TL

arkadaşlar alınır mı ?
bunu alacaktım bende son dk vazgeçip cloud3 alacağım hocam yorumlar cok iyi bununla ilgili karar senin tek eksi noktası eski cloud2 kullananların bazıları eski kalite olmadığını söylüyor hp firmasına geçtiği için

bu kaçyıldır 2000 tl ne fiyatı düştü ne arttı max 1700 ü gördü daha düşüğü yok bence bu devirde kablolu headset alınmaz

bu kaçyıldır 2000 tl ne fiyatı düştü ne arttı max 1700 ü gördü daha düşüğü yok bence bu devirde kablolu headset alınmaz
kablolu headset alınırda cloud2 alınmaz

Kulakığın mikrofonunu beğenmedim ama ses konusunda iyi.

Güzel kulaklık ancak tek sorunu benim şanssızlığım mı bilmiyorum şu siyah plastik kısım 1.5 sene kullanım sonrası kırıldı, sağ ve sol 2 tarafta, kulaklık pedleri de deforme oldu ama o normal zaten. Kulaklığı yere 1-2 sefer düşürmüşümdür ama sert zemin değil ve yere düşme ile oluşmadı direkt kafama takarken o kısımlar çatladı. HyperX ile iletişime geçtim resimleri gösterdim, yenisini gönderdiler ama bu da 2 ay sonra çatlamaya başladı. İlk kulaklık Kingston üretimiydi 1.5 yıl sonra çatlak oluştu, 2. kulaklık HP üretim ve 2 ay sonra çatlamaya başladı. Bu çatlak büyürse kulaklık kafada durmaz gibime geliyor. Bir daha da HyperX kulaklık almam herhalde, istemeye istemeye Logitech'e yönelirim gibi. Çok kalitesiz geldi bana, düşürmediğim halde böyle çatlıyosa kötü.

Kablosuz headset mikrofon sıkıntısı oluyor kablolu olması daha iyi bence.

Menteşeleri çatlıyor arkadaşlar bilginiz olsun eski malzeme kalitesi yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,454
Üyeler
190,750
Son üye
CptYBH
Geri