Neler Yeni

🔥İndirim HyperX Cloud 2 2099TL

Qpre

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
243
İsim
Halil
Güzel kulaklık ancak tek sorunu benim şanssızlığım mı bilmiyorum şu siyah plastik kısım 1.5 sene kullanım sonrası kırıldı, sağ ve sol 2 tarafta, kulaklık pedleri de deforme oldu ama o normal zaten. Kulaklığı yere 1-2 sefer düşürmüşümdür ama sert zemin değil ve yere düşme ile oluşmadı direkt kafama takarken o kısımlar çatladı. HyperX ile iletişime geçtim resimleri gösterdim, yenisini gönderdiler ama bu da 2 ay sonra çatlamaya başladı. İlk kulaklık Kingston üretimiydi 1.5 yıl sonra çatlak oluştu, 2. kulaklık HP üretim ve 2 ay sonra çatlamaya başladı. Bu çatlak büyürse kulaklık kafada durmaz gibime geliyor. Bir daha da HyperX kulaklık almam herhalde, istemeye istemeye Logitech'e yönelirim gibi. Çok kalitesiz geldi bana, düşürmediğim halde böyle çatlıyosa kötü.
bende cloud3 aldım umarım pişman olmam hocam :) hayırlısı

shaco27

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,121
İsim
eyyüb
Clous Alpha var mikrofon 50tl lik kulakliktan kötü ses ve konfor iyi ama bütün serilerinde mikrofonu bukadar nasıl kötü yapabiliyorlar bilmiyorum + kablosuz serilerinde dip ve bib sesi olayları oluyor ne arasan var farklı ürün tercih edin sonra pişman olmayın.
Benimki kablolu oldu halde mikrofon fullde ses gitmiyor ses kartı bile almıştım geri sattım kulaklığı en yakın zamanda satıcam.

Son düzenleme:

Qpre

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
243
İsim
Halil
Clous Alpha var mikrofon 50tl lik kulakliktan kötü ses ve konfor iyi ama bütün serilerinde mikrofonu bukadar nasıl kötü yapabiliyorlar bilmiyorum + kablosuz serilerinde dip ve bib sesi olayları oluyor ne arasan var farklı ürün tercih edin sonra pişman olmayın.
Benimki kablolu oldu halde mikrofon fullde ses gitmiyor ses kartı bile almıştım geri sattım kulaklığı en yakın zamanda satıcam.
hangi kulaklık için diyorsun hocam karıştı ortalık :D

shaco27

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,121
İsim
eyyüb
hangi kulaklık için diyorsun hocam karıştı ortalık :D
IMG_20240721_111954.jpg

Hepsi aynı 😂 3metre kablo lu.
Hatta şuan söktüm satıyorum yolu açık olsun.

shaco27

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,121
İsim
eyyüb
Cloud 3 için mikrofonu cok iyi diyorlar testlerdede ses cok iyi geliyor
3000bin bandında felandi vatan da satıldı kablosuz yinede cloud serine son verdim uzak olsun birdaga şans vermek istemiyorum.
Çok konforlu ama mikrofon gerçekten saçmalamış lar ek satılan migrofonda bulamadım onca baktım.

Qpre

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
243
İsim
Halil
3000bin bandında felandi vatan da satıldı kablosuz yinede cloud serine son verdim uzak olsun birdaga şans vermek istemiyorum.
Çok konforlu ama mikrofon gerçekten saçmalamış lar ek satılan migrofonda bulamadım onca baktım.
ben ilk defa denicem hocam elimde msi gh50 vardı

shaco27

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,121
İsim
eyyüb
ben ilk defa denicem hocam elimde msi gh50 vardı
Cloud 3 şans verebilirsin ben biraz uzak duruyorum belkide dediğin gibi mic sorunu yoktur kopma felan yoktur.

• Beğen
Reaksiyonlar: Qpre

Qpre

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
243
İsim
Halil
Cloud 3 şans verebilirsin ben biraz uzak duruyorum belkide dediğin gibi mic sorunu yoktur kopma felan yoktur.
Görcez hocam gelince incelemelerde mikrofonu övüyorlarda ses anlamındada mutlu eder inşallah :D

sein.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
Cep Telefonu, Sistem Parçaları
Instagram
ardafreecs
Steam
Freecs
Discord
qkenn
Hocam gene bu fiyat bandında ne önerirsiniz bende bakmayı dusunuyordumda bu denilenlerden sonra biraz şüpheyle yaklaştım firma değişince kotulestiyse baska markaya yoneleyim

shaco27

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,121
İsim
eyyüb
Görcez hocam gelince incelemelerde mikrofonu övüyorlarda ses anlamındada mutlu eder inşallah :D
Kötü ürün dersem çarpılırum ufak hataları oluyor herşeyin illa düzelmişlerdir belki. 😂
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam gene bu fiyat bandında ne önerirsiniz bende bakmayı dusunuyordumda bu denilenlerden sonra biraz şüpheyle yaklaştım firma değişince kotulestiyse baska markaya yoneleyim
https://www.itopya.com/corsair-hs80-wireless-dolby-atmos-rgb-siyah-gaming-kulaklik_u14436 iyi diyorlar ama sormaktan incelemekte.fayda var bir ara baya düşmüştu.

• Beğen
Reaksiyonlar: Qpre

sein.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
Cep Telefonu, Sistem Parçaları
Instagram
ardafreecs
Steam
Freecs
Discord
qkenn

Qpre

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
243
İsim
Halil
Valla hocam yalan yok bu fiyat bantlarımda ben cok iyi yorumlu bişi bulamadım. Razer BlackShark V2 önerenler var ama öncesinde razer kraken serisi aldım begenmediğim için razer kulaklık bakmıyorum benim için cok seçenek yok gibiydi :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,850
Üyeler
163,565
Son üye
İsmailkc00
Top Bottom