Neler Yeni

🔥İndirim HyperX Cloud 2 2099TL

sein.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
Cep Telefonu, Sistem Parçaları
Instagram
ardafreecs
Steam
Freecs
Discord
qkenn
Valla hocam yalan yok bu fiyat bantlarımda ben cok iyi yorumlu bişi bulamadım. Razer BlackShark V2 önerenler var ama öncesinde razer kraken serisi aldım begenmediğim için razer kulaklık bakmıyorum benim için cok seçenek yok gibiydi :D
Fiyatı arttirabilirim iyi bir şey yoksa 3000 bandında void elite önermişti bir arkadaş rakibi falan varmı karşılaştırma yapayım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kötü ürün dersem çarpılırum ufak hataları oluyor herşeyin illa düzelmişlerdir belki. 😂

https://www.itopya.com/corsair-hs80-wireless-dolby-atmos-rgb-siyah-gaming-kulaklik_u14436 iyi diyorlar ama sormaktan incelemekte.fayda var bir ara baya düşmüştu.
Hocam bide bu 5000 bandında fazla bana

Qpre

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
242
İsim
Halil
Fiyatı arttirabilirim iyi bir şey yoksa 3000 bandında void elite önermişti bir arkadaş rakibi falan varmı karşılaştırma yapayım
Hocam Cloud3 şuan sende gözüküyor mu bilmiyorum belki amazonda benim hesaba özel olabilir 2550'ye geldi promosyon indirim oldu bi gir bak istiyorsan sendede gözüküyorsa fiyat cok iyi

Kötü ürün dersem çarpılırum ufak hataları oluyor herşeyin illa düzelmişlerdir belki. 😂

https://www.itopya.com/corsair-hs80-wireless-dolby-atmos-rgb-siyah-gaming-kulaklik_u14436 iyi diyorlar ama sormaktan incelemekte.fayda var bir ara baya düşmüştu.
evet bunuda övenler var

sein.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
ardafreecs
Steam
Freecs
Discord
qkenn
Hocam Cloud3 şuan sende gözüküyor mu bilmiyorum belki benim hesaba özel olabilir 2550'ye geldi promosyon indirim oldu bi gir bak istiyorsan sendede gözüküyorsa fiyat cok iyi
Hangi sitede hocam valla artık her türlü kulaklık kullanirim benimkinden iyidir rampage raging plus kullaniyorum kaç kere yenisini verdiler hep aynı kablosu yirtiliyor tek kulaktan ses az geliyor mikrofonu kötü

Qpre

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
242
İsim
Halil
Hangi sitede hocam valla artık her türlü kulaklık kullanirim benimkinden iyidir rampage raging plus kullaniyorum kaç kere yenisini verdiler hep aynı kablosu yirtiliyor tek kulaktan ses az geliyor mikrofonu kötü
bi bak hocam belki sendede düşüyordur fiyatı cok iyi geliyor.

ekran görüntüsü atayım

1721553624651.png

sein.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
ardafreecs
Steam
Freecs
Discord
qkenn
  • Beğen
Reaksiyonlar: Qpre

Qpre

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
242
İsim
Halil
Ödeme esnasında 449 tl tasarruf edin yaziyor yaninda tik işareti var koşulları sağlamışmı oluyorum ben amazondan alışveriş yapmadım bide normal kargo gibi hiçbir şey yapmama gerek yokmu satın alıyorum sorunsuz geliyor?
satın alırken düşüyor hocam prime varsa al bence fiyat cok iyi ilk alışverişe belki ekstra bile fiyatı düşer süper olur senin için

erenboey7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Eren
bunu alacaktım bende son dk vazgeçip cloud3 alacağım hocam yorumlar cok iyi bununla ilgili karar senin tek eksi noktası eski cloud2 kullananların bazıları eski kalite olmadığını söylüyor hp firmasına geçtiği için
Hocam bende cloud 3 alcaktim 2500 TL ye indi sepette aniden sizdede mi öyle

Qpre

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
242
İsim
Halil
Hocam bende cloud 3 alcaktim 2500 TL ye indi sepette aniden sizdede mi öyle
evet hocam bu sabah oldu bende görünce aldım bana özel sandıydım konuyu açayım millet yararlansın

sein.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
ardafreecs
Steam
Freecs
Discord
qkenn
satın alırken düşüyor hocam prime varsa al bence fiyat cok iyi ilk alışverişe belki ekstra bile fiyatı düşer süper olur senin için
Şuan sınırlı bir durum ise alamam hemen gidip alacak param yok şuan modeli kararlastirip ona biriktiricektim

Qpre

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
242
İsim
Halil
Şuan sınırlı bir durum ise alamam hemen gidip alacak param yok şuan modeli kararlastirip ona biriktiricektim
anlık bişeyler olabilir hocam akşama değişebilir bilemiyorum

erenboey7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Eren
Valla hocam yalan yok bu fiyat bantlarımda ben cok iyi yorumlu bişi bulamadım. Razer BlackShark V2 önerenler var ama öncesinde razer kraken serisi aldım begenmediğim için razer kulaklık bakmıyorum benim için cok seçenek yok gibiydi :D

bende cloud3 aldım umarım pişman olmam hocam :) hayırlısı
Hocam cloud 3 full metaldi glb, çatlama olmaz herhalde

• Beğen

Mus1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mustafa karslıoğlu
Beyler kablosuz yok mu 3-4 k arası kaliteli kulaklık yoksa cloud 3 alıcam gibi ?

KRazor

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Razor
bende cloud3 aldım umarım pişman olmam hocam :) hayırlısı
Umarım cloud 3 iyidir. Çatladı dediğim parça dün akşam kırıldı. HP bir kaç ay dayanabildi, Kingston yine iyi dayanmış 1.5 sene sonra çatlak oluşmuştu.

Ekler

• 1.jpg
    1.jpg
    87.9 KB · Hit: 24
  • 2.jpg
    2.jpg
    21.3 KB · Hit: 23
  • Beğen
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri