İntel Celeron isimli üyenin son içerikleri

1. İntel Celeron

Öneri 25-40k arası laptop tavsiyeleri

tamamdır hocam sağolun değerlendireceğim
  2. İntel Celeron

baktım özellikle üstteki epey uzun ömürlü duruyor fakat bi dönem lenovo laptopları ile ilgili birtakım problemler duymuştum bunları düzelttiler mi acaba son birkaç yıldır çok hakim değilim laptop piyasasına
  3. İntel Celeron

teşekkürler
  4. İntel Celeron

öğrenciyim 25-40k arası bütçem var(mümkünse 40 lara çok dayanmasın) triple a oyunları 1080p iyi grafiklerde akıcı bir biçimde oynatacak bir laptop arıyorum. sırf fp olacak diye soğutma gibi sorunları olan laptopları önermeyiniz lütfen
  5. İntel Celeron

laptopumdan garip bir ses geliyor

Garantiye göndermeden bir çözüm yolu var mı yok mu onu araştırıyorum ablamın her gün dersi oluyor
  6. İntel Celeron

İçini açamam şu an garanti dışı kalır bir de laptop yazılımdan sağlık testi yaptım laptop fana yük bindirinc bu ses çıkmıyor
  7. İntel Celeron

gelen ses bu videoda
  8. İntel Celeron

Yardım Masaüstü çalışmıyor!

son durum:oynadığım bi oyunu crackli oynayabilmek için hizmetlerden birşeyi kapatmıştım şimdi onu geri açtım bilgisayarım düzeldi yardım eden herkese teşekkürler
  9. İntel Celeron

denedim zaten görev yöneticisinden yapmayı ilk başta yeniden başlat dedim sonra görev ekleden explorer.exe yi ekledim ama 30 dk da anca geldi
  10. İntel Celeron

bi ara bu sorun hep oluyordu bende format atılana kadar çözülmüyordu bir daha başıma gelmiştir diye korkuyorum sadece
  11. İntel Celeron

Laptopumun masaüstü komple siyah ekran oldu görev yöneticisine girebiliyorum dosyalarıma erişim sağlayabiliyorum fakat masaüstüme erişim sağlayamıyorum not:şu an bilgisayarın masaüstü geldi fakat hemen hemen yarım saatte geldi
  12. İntel Celeron

ekran kartı seçimime göre oyun crash veriyor

son zamanlarda bazı oyunlarda crash hatası yaşıyorum galiba nvidianın yazılımından yaptığım bir ayar ile alakalı çünkü laptopumda hem dahili vega 8 hem de nvidia mx230 um var eğer minecraft a vega 8 ekran kartı ile girersem bir sıkıntı yaşamıyorum ama mx 230 ile girdiğimde oyunun ortasında oyun...
  13. İntel Celeron

Geforce now beta kodları

bende şimdi denedim eğer oluyorsa haber ederim
  14. İntel Celeron

Geforce now beta kodları

Tamam teşekkürler
  15. İntel Celeron

Geforce now beta kodları

Hiç geforce now a erken kayıt yaptırıp beta kodu kazanan birisi oldu mu? Ben kayıt yaptıralı 1 aydan fazla oldu fakat hala beta kodu gelmedi?
Geri