Iori Yagami isimli üyenin son içerikleri

1. Iori Yagami

Da g9 siparisim iptal edildi yardim

Stoklar bittiyse iptal edilen sipariş gelmez. Siz siparişi oluşturduğunuzda adınıza bir sistem ayırmıyorlar. Stokta varsa ve ödeme yapılmışsa adınıza kargolanıyor sadece.
  2. Iori Yagami

Yardım Arkadaşlar sabun yapıyorum yardıma ihtiyacım var.

Ustam gizli tarifi istediğimizde sinirlendi. Tamam ustam sende kalsın tarif.
  3. Iori Yagami

Ustam şifa mı yapıyorsun ellerine sağlık bana oradan bir kase ver. Arkadaşlar burası Adana'da sanayi mahallesi. Kesinlikle gelin. Ustam ne kadar? Nee?! Sadece 250 TL mi? Oh My Goood 1697441922 Aklıma şu bölümü getirdi:
  4. Iori Yagami

Kasa çalışıyor ama görüntü vermiyor.

O kadar profesyonel takılmana gerek yok. Al eline bir resim fırçası, soketlerin içindeki tozu fırçala. Bu zamana kadar hiç anti statik fırça kullanmadığı için bilgisayarı bozulan insanla karşılaşmadım.
  5. Iori Yagami

Airfryer almak mantıklı mı?

Kullanacaksanız almanız mantıklı olur. O makinelerin genel amacı az yağla kızartma yapmak ve kısa sürede zahmetsiz yemek pişirebilmek. Yok, ben yağ oranını takmam ve fırınla uğraşabilirim diyorsanız gereksiz para israfı. Aynı asla yemeklerini buzdolabına kaldırmayıp her akşam yemek yapan adamın...
  6. Iori Yagami

BIOS ayarlarını sıfırlayın hocam. Bilmiyorum bunu burada paylaşmam ban sebebi mi ama yardımı olacaksa buyurun: https://www.technopat.net/sosyal/konu/bios-sifirlama-rehberi.552063/
  7. Iori Yagami

Ramleri çıkartın ve bir fırçayla hem ram hem de ram soketleri içindeki tozları süpürün. Bazı kişiler mavi silgileri de öneriyor ama onu hiç denemedim. Sorununuz hala çözülmediyse BIOS'u sıfırlayın.
  8. Iori Yagami

Hocam kek mi yapıyorsunuz sabun mu? Daha profesyonel bir sabun yapma yöntemi yok mu? https://www.temizsozluk.com.tr/ev-ici/evde-nasil-sabun-yapilir.html?gclsrc=aw.ds Kızartma yağından sabun mu yapılıyormuş? İlk defa duydum.
  9. Iori Yagami

Merhabalar Donanım Arşivi Forum halkı

Hangisi olduğuna bağlı. Sosyal'de çok "kahkaha şelalesi" var.
  10. Iori Yagami

Maşallah yıldızlar karması mübarek. Bir BSAliBerk'i bulmak kaldı...
  11. Iori Yagami

@METSHEESH hocam adınızı çok duydum Sosyal'de de oldukça popülersiniz. Umarım karanlık tema eksikliğinden dolayı kaynaklanan 3. derece körlüğünüz de geçmiştir. Bu arada Berkehan Çepni de burada mı...
  12. Iori Yagami

İki forum da birbirini pek sevmiyor. Örnek olarak @Kürşat Kütükçü 'nün yorumları ve bu: https://www.technopat.net/sosyal/konu/technopat-sosyal-gereksinimlerini-karsilayamayan-kullanici-oernegi.1260660/ Bu konu hakkında birçok "max da forum üyesi" mesajları var. Genel olarak Sosyal'de DA forum...
  13. Iori Yagami

Yardım Tarayıcılarım donuyor

Driver, eski tarayıcı sürümü, virüs gibi birçok nedeni olabilir. Büyük ihtimalle driver veya sürümle ilgilidir. Daha fazla detay verirsen daha iyi olabilir.
  14. Iori Yagami

PC ELDEN GİDİYOR YARDIM

Bu tür durumlar için her zaman elinizdeki bir USB belleği format için hazırda tutun. Bu sayede her ne durumda olursa olsun format atabilirsiniz.
  15. Iori Yagami

Merhabalar güzide forum ahalisi, ben normalde Technopat Sosyal'de takılan biriyim fakat buraya da bir göz atmaya geldim. Çift yönlü ajanlık gibi düşünün. İlk kez geldiğim yere adap gereği selamlayarak giriş yapmak istedim. Umarım keyfiniz yerindedir.
Geri