IPerseus isimli üyenin son içerikleri

1. I

En İyi Not Tutma Uygulaması Hangisi

Not uygulamalarında pdf açamıyor muyum
  2. I

Lenovo yoga tab sipariş ettim onun kendi not uygulaması nasıldır bilmiyorum
  3. I

Edebiyat öğrencisi olarak android tabletler için ücretli/ücretsiz en iyi not tutma uygulaması hangisi
  4. I

🔥İndirim Altınyıldız Erkek Sweatshirt Polar 194 TL (Siyah/Haki Renkler) (S ve M Bedenler)

Sonuçta ikiside petrol türevi bir kumaş değil mi ? Polyesterin esnekliğini anlatmışsın ama kumaşın hava geçirgenliği, teri ve ısıyı hapsetmesi, koku tutması ve yüksek sıcaklıkta konforunun düşmesi gibi dezavantajlarından hiç bahsetmemişsin. Bir kumaşın birkaç avantajını sıralayıp geri kalanını...
  5. I

Baseus Enerfill Fc31 20.000 Mah 1490 TL(Bim)

4. Bimde aldım diğer yarışmacı arkadaşlara başarılar
  6. I

🔥İndirim Altınyıldız Erkek Sweatshirt Polar 194 TL (Siyah/Haki Renkler) (S ve M Bedenler)

Bu fiyata pamuk beklediğimden değil almak isteyeni bilgilendirmek için yazdım. Ucuz diye de naylon mu giyelim
  7. I

Baseus Enerfill Fc31 20.000 Mah 1490 TL(Bim)

Bulabilsem alıcam da sabahın köründe nerden aklınıza geldi
  8. I

❌İndirim Bitti! Converse Chuck 70 Gore-Tex Unisex Siyah Sneaker 1732tl

Al en kötü iade edersin
  9. I

❌İndirim Bitti! Converse Chuck 70 Gore-Tex Unisex Siyah Sneaker 1732tl

ayakkabı yapısı gereği uzun palyoço ayakkabısı gibi duruyor bende
  10. I

Lenovo Yoga Tab 11.1 Gen 3 Tablete Kılıf Bulabilen Var mı ?

Yazı yazarken ki hassasiyet nasıl hocam s11 denemiştim yağ gibi akıyordu
  11. I

Lenovo Yoga Tab 11.1 Gen 3 Tablete Kılıf Bulabilen Var mı ?

Lenovo tab m11 tabletin kılıfı uyuyor yalnızca flash kısmı içeride kalıyor demişler bi deneyin isterseniz 1789493476 Kral bugün veya yarın alıcam tableti de kaleminde hassasiyet sorunu vs var mı birde 5-6 yıl götürür mü yoksa zorlayıp s11 mi alayım
  12. I

🔥İndirim 🔥Durex Intense Uyarıcı Jelli ve Tırtıklı Prezervatif 20'li Son 1 Yıl Dip🔥

Tırtıklılar traktör lastiğinden farksız dağa taşa sürtünerek daha çok zevk alırsınız
Geri