Merhabalar , wraithesports.com üzerinden yaşadığım bir saçmalıktan bahsedeceğim . Rawm Leviathan v4 mouse satın aldım , Mouse'ı beğendim ancak elimi...
Renk kalitesi olarak üst düzey monitörler gibi değil fakat f/p olarak gayet iyi, farklı modelini 2 aydır kullanıyorum ve hiçbir sorun yaşamadım şahsen. İki...
Bu hikayede atlanılan bir yer daha var. Konu sahibi arkadaşın bu kadar uğraşmasına sebep olan fakat pek bahsedilmeyen bir yer. Kargonun teslim edildiği...
Yalan yok kafayı yedim ve iş hayatımda da sorunlar yaşıyorum belki kart gelince çözebilirim (umarım). Fakat yapabileceğim bir durum yoktu, sadece bekleyip...
Önce tokatı vurup sonra lolipop verircesine yaptıkları vaade bak. Abi şu firma ile alakalı kaçıncı bu sorun ya. Hayır hiç mi kendilerini düzeltmeye yönelik...
Gelişme - 4
Gamegaraj tarafından arandım, buradaki yazıyı ve şikayetvar üzerindeki yazıyı gördüklerini ve yaşanan tüm bu durumlar adına üzgün olduklarını...
Gelişme - 3
Yurtiçi ile sabah görüştüm kartımı alan kişinin gececi olduğunu bundan da alamadıklarını bugün tekrar ilgileneceklerini söylediler, yani ilk...
O değil de ekran kartı yanlışlıkla teslim edilen eleman ölü taklidi yaparsa ne olacak? Nasıl çözecekler merakla gelişmeleri bekliyorum. Umarım kısa sürede...
Gelişme - 2
Yurtiçi sağolsun tekrar aradı ve dediklerine göre verilen 2. kod yanlışmış, soyad benzerliğinden sorun yaşanmış o da ilginç - insan ismine...
Komple kapatıp gitsinler ya böyle kara düzen olmaz. Okurken canım sıkıldı dostum Allah sabır versin. Hayatımda bir kez ekran kartı alıp kavga dövüş iade...
Şimdi sana kartı iade edecek olan eleman açıp içine salatalık koysa , gamegaraj da kontrol etmeden yollasa ne yapacaksın ? Kargo geldiğinde kargocu gitmeden...
Gelişme - 1
Yurtiçinden aradılar ve ekran kartı sorununun GAME GARAJ'dan kaynaklandığını ifade ettiler hata onlardan kaynaklıymış, komedi yeminle nasıl...
oncelikle gecmis olsun arkadasima 2024 zamaninda gamegarajin kendi sitesinden sistem dizmistik ve sorunsuz sekilde teslim almisti suan ki baktigim gamegaraj...