Iradeluck2 isimli üyenin son içerikleri

1. I

Gamepower Force Mu Yoksa Secuzi Lıg-3601 mı Daha Mantıklı?

Bu ikisinden birini alacağım ancak gamepad konusunda çok bilgim yok. Bana Secuzi'yi önermişlerdi ancak araştırınca Gamepower Force'uda önerenin çok olduğunu gördüm. Sizce hangisini almak daha mantıklıdır? Bilgisayar için kullanacağım...
  2. I

32000 TL Bütçe Televizyon önerisi

hocam yorumun için teşekkürler. Ancak kesin olarak 60 - 65 inç dışı almak istemiyorlar. Acaba 60 - 65 inç için önerebileceğin fiyat olarak uygun televizyon var mıdır? Bütçe olarak yine 30k - 35k. Şu anda almayı düşündükleri televizyon A101'e gelen onvo televizyonlardan birisi. Daha ucuz olduğu...
  3. I

Çözüldü✓ F/P Gamepad Önerisi?

ben hiç bu tarz çapraz tipte kullanmadım. Genelde Playstation tarzı kumandalar kullandım. Sizce hangi tip daha rahat ve iyi kullanım için? Size zahmet olmazsa Playstation tarzı da önerebilir misiniz? Dediğim gibi çok bilgim yok o yüzden belki isim olarak yanlış yazıyor olabilirim. Mazur görün...
  4. I

Çözüldü✓ F/P Gamepad Önerisi?

Bilgisayar için kullanmalık gamepad almak istiyorum. God of war, Pes gibi oyunlarda kullanacağım. Çok bilgim olmadığı için bu konuyu açmak istedim. Önerilerinizi bekliyorum... (Bütçe max 1000 - 1500)
  5. I

hocam bizim ailedekilere gösterdim senin önerdiğini ancak genel olarak bende dahil olmak üzere televizyondan çok anlamadığımız için senin önerdiğin televizyonun iyi olan yönleri nelerdir biraz açıklayabilir misin? Bizimkiler inç değeri yüksek olsun yeter kafasındalar biraz :D
  6. I

Ev için televizyon bakıyoruz. Televizyon özellikleri hakkında pek bilgim yok. Önerilerinizi bekliyorum... Teşekkürler.
  7. I

Çözüldü✓ Laptop için termal macun önerisi

ilk defa termal macun kullanacağımda zorluk çıkarır mı ? Kullanımı kolay mı yani?
  8. I

Çözüldü✓ Laptop için termal macun önerisi

Arkadaşlar şuanda bilgisayarım oyun oynarken 90 derecelere çıktığı için termal macun almak istiyorum. 1 yıldır hiç değiştirmedim. Daha öncede hiç termal macun almadım. Önerilerinizi bekliyorum. bütçe max 500 tl 2. el ile ilgilenmiyorum...
  9. I

Çözüldü✓ DDR4 MHZ 2666 8GB Ram arıyorum. Öneri ?

DDR4 MHZ 2666 8GB Ram arıyorum. İlk defa ram alacağım bu yüzden hangi marka iyidir, hangi ramlar uygundur bilmiyorum. 2. El ile ilgilenmiyorum. Bütçe max 1k https://www.hepsiburada.com/crucial-8gb-2666mhz-sodimm-ddr4-ram-cb8gs2666-pm-HB00000UN8EC şu anda aklımda bu var.
Geri