Çözüldü✓ F/P Gamepad Önerisi?

Reaksiyon skoru
0
Bütçe
1500
Bilgisayar için kullanmalık gamepad almak istiyorum. God of war, Pes gibi oyunlarda kullanacağım. Çok bilgim olmadığı için bu konuyu açmak istedim. Önerilerinizi bekliyorum... (Bütçe max 1000 - 1500)

Bilgisayar için kullanmalık gamepad almak istiyorum. God of war, Pes gibi oyunlarda kullanacağım. Çok bilgim olmadığı için bu konuyu açmak istedim. Önerilerinizi bekliyorum... (Bütçe max 1000 - 1500)
Bende pek bilmiyorum. Uyguna logitech bulursam yapıştırıyorum. Birazdan Secuzi önerirler

secuzi ile gaympovir force ikiside aynı ara ara 1100 ila 1200 bandına düşüyor o sıra alabilirsin

secuzi ile gaympovir force ikiside aynı ara ara 1100 ila 1200 bandına düşüyor o sıra alabilirsin
Çapraz analog oldugu için bunları almadım. Logitech aldım. Uygun fiyata düşerse deneyecegim bunlardan birini. Önerdigin gamepad 1600 tl şuan. Logitech 850 tl. Birde komik atmış
😂 Sanki 1600'e logitech alıyorum. :)

Eğer bütçe çıkabilirsen bu gamepad fazlasıyla yetecektir. Eğer çıkamazsan bu gamepad de işini görür.

Çapraz analog oldugu için bunları almadım. Logitech aldım. Uygun fiyata düşerse deneyecegim bunlardan birini. Önerdigin gamepad 1600 tl şuan. Logitech 850 tl. Birde komik atmış
😂 Sanki 1600'e logitech alıyorum. :)

dalga geçmek için :ROFLMAO: atmadım tam yazarken senin -secuziciler gelir- yazman komik geldi.

1778937146255.webp

Yedek diye aldım 2 gün önceki indirimden nays ile 1k ya geldi. ama f310/f710 varken bu ne ki , işte şimdi komik oldu :kizginpeepo:

Son düzenleme:
Eğer bütçe çıkabilirsen bu gamepad fazlasıyla yetecektir. Eğer çıkamazsan bu gamepad de işini görür.

ben hiç bu tarz çapraz tipte kullanmadım. Genelde Playstation tarzı kumandalar kullandım. Sizce hangi tip daha rahat ve iyi kullanım için? Size zahmet olmazsa Playstation tarzı da önerebilir misiniz? Dediğim gibi çok bilgim yok o yüzden belki isim olarak yanlış yazıyor olabilirim. Mazur görün...

ben hiç bu tarz çapraz tipte kullanmadım. Genelde Playstation tarzı kumandalar kullandım. Sizce hangi tip daha rahat ve iyi kullanım için? Size zahmet olmazsa Playstation tarzı da önerebilir misiniz? Dediğim gibi çok bilgim yok o yüzden belki isim olarak yanlış yazıyor olabilirim. Mazur görün...
Estağfurllah hocam ne demek. Bu tarz asimetrik gamepadler uzun saatler kullanım için çok daha iyi. Bu devirde artık fosilleşmiş logitech kollarına 5 kuruş para vermeyin. Evimde mevcut 9 adet gamepad var hepsi asimetrix xbox tasarımına sahip ve hepsinden memnunum. Size attığım iki kolu da fiyatına göre değerlendirebilirsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,792
Üyeler
195,730
Son üye
alibaki1
Geri