Türktelekomdan hattı açmak için gelenleri geri gönderdim kurulum için gelirlersede hiç bişey imzalamam geri gönderirim ama iptal için aradığımda geri kapatıyorlar
1601733248
Kadın artık ne kadar bıktıysa of tamam diyerek iptal formunu dolduruyorum dedi. Herhangi bir ücret ödemiyormuşum.
D-smart üzerinden aradıkları numarayı arayıp iptal etmek istiyorum dedim sizi abone yapan arkadaşımıza iletiyorum gün içinde 7ye kadar aktifiz size ulaşırız falan dediler nedense arayacaklarını düşünmüyorum. Aynen sesli cevap aldılar bişey olur mu?
Yaklaşık 1 saat önce türktelekoma abone olduğumu sanıp dsmart'a abone oldum. Olay şu şekilde türktelekomdan arıyoruz diye tanıttılar ve dsmart'a abone ettiler. Ben aboneliğimi iptal ettirmek istiyorum ve bunun karşılığında herhangi bir ücret ödemem gerekiyor mu? Az önce altyapıyı açmak için...
Merhabalar, psudan yanık kokusu geliyor hava çıkışından fakat bilgisayardan bir tepki yok düzgün bir şekilde çalışıyor parçalardada herhangi bir problem yok. Tek problem psu'nun hava çıkışından yanık kokusu geliyor neden oluyordur bir bilgisi olan yardımcı olabilir mi?
GTX 960 EKRAN KARTI
X3440...