ilk olarak herkese selamlar yeni bir hazır sistem aldım windowsunu fln kurdum ama monitörümün hoparlörü olmasına rağmen sesi gelmiyor ve ses direk kapalı...
ilk olarak herkese selamlar yeni bir hazır sistem aldım windowsunu fln kurdum ama monitörümün hoparlörü olmasına rağmen sesi gemiyor ve ses direk kapalı...
yeni bir sistem aldım bios unu upg edim ramlerin mhz ini ayarladım eski laptopumdan rufustan windows 11 kurmayı deniyorum her seferinde hata veriyor en son...
https://www.saglamlisans.com/
1724875496
Ben hep buradan alıyorum 4 tane win11, 1 tane de office 365 almıştım hiç bir sorun yaşamadım.
1724875546
4 tane...
Evet kullanabilirsin. burada kullanılabileceğini kanıtlar nitelikte ekran görüntüleri ve Tiny 11 in iso imajını görüntüledim
1724880193
Bir dijital lisans...
Armi3067 peki
ben windows 11 tiny kurmak istiyorum aynı anahtarı onda kullanabilir miyim ve ürün anahtarını 1 2 hafta geç kullansam olur mu ve sitedeki...
ilk olarak herkese merhaba yeni bir hazır sistem aldım daha gelmesine 1 2 hafta var int windows 11 nasıl kurulur adlı videolar izleyim windowsu nasıl...
Aoc önermem kullanıyorum fakat youtube veya film izlerken 1080p gibi görüntü olmuyor 480p gibi oluyor yani çamurlasıyor oyun için gayet iyi eğer film...