söyle bir şey yaptım 😅 kendisininde küçük bakır bi pasif soğutması vardı üstüne bunuda koydum arasına termal macundamı sürsem gerçi böyle bile fazlasıyla ısı çekiyor(aorus 1070ti)
ben sistemi geliştirmeyide düşünüyorum r5 5600lü anakart işlemci ram alıcaktım sarı siteden bekli ilerde ekran kartınada bir şeyler yaparım 600w 650w çok pahalı olmayan bir güç kaynağı almak istersem ne alabilirim önerin var mı
gıgabyte aorus 1070 ti kullanıyorum tam 8 pin güç girişinin üstünde bir led var oyuna girince o led yavaş bir şekilde yanıp sönüyor bakımlarını yeni yaptığım halde sanki biraz fazla ısınıyor gibi geliyor psu 550w dandik bir şey işlemci i7 3770k anakart ise bugatek h61
başta f80 modelini almayı düşünmüştüm baya bi araştırdım üretim yılı 2023 olanlar çok fazla vardı ve bi süre sonra amortisörlerin eskidiğini vesaire söylüyorlardı bende biraz daha araştırdım h100 modeli hoşuma gitti hem daha kaliteliymiş fazla fiyat farkıda yok amortisörleri daha kaliteli...
tam oturtuk aslında hatta belki bakım zamanı gelmiştir diye mx4le bakım yaptım kabloları kontrol ettim tak çıkar yaptım boşta bile görev yöneticisinde 50 55 derece oluyo kart