North bayou h100 alınır mı? ve üretim yılı sorunu var mı

isk.

80+
Reaksiyon skoru
2
başta f80 modelini almayı düşünmüştüm baya bi araştırdım üretim yılı 2023 olanlar çok fazla vardı ve bi süre sonra amortisörlerin eskidiğini vesaire söylüyorlardı bende biraz daha araştırdım h100 modeli hoşuma gitti hem daha kaliteliymiş fazla fiyat farkıda yok amortisörleri daha kaliteli vesaire demişler peki bu modelde f80deki gibi üretim yılıyla alakalı sorun var mı

başta f80 modelini almayı düşünmüştüm baya bi araştırdım üretim yılı 2023 olanlar çok fazla vardı ve bi süre sonra amortisörlerin eskidiğini vesaire söylüyorlardı bende biraz daha araştırdım h100 modeli hoşuma gitti hem daha kaliteliymiş fazla fiyat farkıda yok amortisörleri daha kaliteli vesaire demişler peki bu modelde f80deki gibi üretim yılıyla alakalı sorun var mı
F80 i de f160ı da kullandım. Şuan 2x h100 kullanıyorum. H100 kesinlikle f80i yıkar atar. 15cm daha yükseğe çıkabiliyor ve 15cm sana doğru gelebiliyor ekstra olarak. Ayrıca masada daha minimal duruyor ve daha ergonomik. F80den eksiği yok fazlası var. Üretim yılıyla ilgili bir sorun duymadım ama benim elimdekini neredeyse 7-8 aydır kullanıyorum hala ilk günkü gibi. Eğer amortisör sertleşirse yağlayıp devam ediyorsun f80de de h100de de.

güzel ürün ama kötü duruyor f80 monitör arkasında yok gibi duruyor o yönden güzel 2023 modelleri ise daha güzel parlak bir siyahı var amartisörde eskiyecek bir şey değil zaten paket içinde zaten alırsanız paketlemeyi görürsünüz mükemmel bir paketlemesi var

görünüm olarak f80 daha estetik duruyor

F80 i de f160ı da kullandım. Şuan 2x h100 kullanıyorum. H100 kesinlikle f80i yıkar atar. 15cm daha yükseğe çıkabiliyor ve 15cm sana doğru gelebiliyor ekstra olarak. Ayrıca masada daha minimal duruyor ve daha ergonomik. F80den eksiği yok fazlası var. Üretim yılıyla ilgili bir sorun duymadım ama benim elimdekini neredeyse 7-8 aydır kullanıyorum hala ilk günkü gibi. Eğer amortisör sertleşirse yağlayıp devam ediyorsun f80de de h100de de.
peki ben sonradan bi kol daha alıp h180 gibi yapabilirmiyim h100ü

peki ben sonradan bi kol daha alıp h180 gibi yapabilirmiyim h100ü
Şöyle, ben kesinlikle h180 veya f160 gibi birleşik iki kol önermiyorum eğer çok büyük yer sıkıntınız yoksa. Çünkü ikili standlarda hareket kabiliyeti çok bariz azalıyor. 2. bir h100 alıp kullanmak çok daha iyi. He yerim sıkıntı illa o şekilde olmak zorunda derseniz h100 için northbayounun sitesinde aksesuarlar vardı yakın zamanda da h180 yapmak için uzatma aparatı gelecekti ( belki gelmiştir) oradan bakabilirsiniz.

• Beğen
Reaksiyonlar: isk.
Geri