ıslatılan ahmak isimli üyenin son içerikleri

1. ıslatılan ahmak

İş için sistem önerisi

Teşekkür ederim hocam 265k ile 265kf arasında belirgin bir fark var mı acaba? Bildiğim kadarıyla kf de grafik kartı yok. Başka farkı varmı bilmiyorum.
  2. ıslatılan ahmak

İş için sistem önerisi

Ultra işlemciler ile ilgili bilgim yok i7 14700k veya kf düşünüyordum ne gibi farkı var acaba?
  3. ıslatılan ahmak

İş için sistem önerisi

Masaüstü sadece kasa alacağım. Adobe programları 3d modelleme vs. için kullanılacak. İleriye dönük yüksek yeni nesil bir sistem almak istiyorum.
  4. ıslatılan ahmak

İş için sistem önerisi

Merhaba arkadaşlar. İş için sisteme ihtiyacım var. İntel işlemcili ve en düşük 5060lı en az 32gb ramli bir sistem lazım. Ortalama bütçe 80-90k. Bu bütçeye uygun istediğim özelliklerde ne toplayabilirim?
  5. ıslatılan ahmak

Yardım Filament Markası Önerir Misiniz?

Merhaba Porima filament kullanıyorum ama son zamanlarda renk ve stok konusunda sıkıntıları var. Aradığım bazı renklerde yok. Alternatif uygun fiyatlı güzel başka bir marka arıyorum. Öneri yapabilir misiniz?
  6. ıslatılan ahmak

Yardım İş Odaklı Uygun Bir Laptop Önerisi

Bütçeyi aşıyor hocam.
  7. ıslatılan ahmak

Hocam onu da düşündüm hatta daha iyi olur ama şuan da Windows işletim sistemine ihtiyacım var.
  8. ıslatılan ahmak

Güzel bilgisayar ama bütçemi aşıyor benim matebooklar çok hoşuma gidiyor ama onlarında ekran kartı olmadığı için ihtiyacımı karşılayabilir mi bilemiyorum. Biraz da taşınma olarak kolay olması açısından matebook daha çok cezbediyor beni.
  9. ıslatılan ahmak

Merhaba arkadaşlar. İş odaklı bir laptopa ihtiyacım var. Kullandığım programlar daha çok Photoshop, Illustrator, Premiere Pro, After Effects ve 3D model programları. Nadirde olsa oyun da oynayabileceğim bir laptop almak istiyorum. Ortalama 30.000 - 35.000 TL civarı bir bütçeye ne alabilirim?
  10. ıslatılan ahmak

Bu sistem alınır mı? i7 12700K - 5060

Çok teşekkür ederim hocam.
  11. ıslatılan ahmak

Almam gerekiyor bu sistem üzerinden soğutucu yeterli olur mu sizce peki yoksa sıvı soğutmaya yükseltmem gerekir mi?
  12. ıslatılan ahmak

Sizce bu fiyata daha iyi bir alternatif var mıdır?
  13. ıslatılan ahmak

Photoshop, Illustrator, Premiere Pro, After Effects ağırlıklı olarak bunlar hocam.
  14. ıslatılan ahmak

Ortalama bu bantlarda genel olarak iş için kullanılacak ama almışken düzgün bir şey almak taraftarıyım uzun yıllar götürmesi açısından. Adobe programları ve benzer programlar kullanılacak.
  15. ıslatılan ahmak

Öneriniz var mı hocam?
Geri