Merhaba arkadaşlar. İş için sisteme ihtiyacım var. İntel işlemcili ve en düşük 5060lı en az 32gb ramli bir sistem lazım. Ortalama bütçe 80-90k. Bu bütçeye uygun istediğim özelliklerde ne toplayabilirim?
Merhaba Porima filament kullanıyorum ama son zamanlarda renk ve stok konusunda sıkıntıları var. Aradığım bazı renklerde yok. Alternatif uygun fiyatlı güzel başka bir marka arıyorum. Öneri yapabilir misiniz?
Güzel bilgisayar ama bütçemi aşıyor benim matebooklar çok hoşuma gidiyor ama onlarında ekran kartı olmadığı için ihtiyacımı karşılayabilir mi bilemiyorum. Biraz da taşınma olarak kolay olması açısından matebook daha çok cezbediyor beni.
Merhaba arkadaşlar. İş odaklı bir laptopa ihtiyacım var. Kullandığım programlar daha çok Photoshop, Illustrator, Premiere Pro, After Effects ve 3D model programları. Nadirde olsa oyun da oynayabileceğim bir laptop almak istiyorum. Ortalama 30.000 - 35.000 TL civarı bir bütçeye ne alabilirim?
Ortalama bu bantlarda genel olarak iş için kullanılacak ama almışken düzgün bir şey almak taraftarıyım uzun yıllar götürmesi açısından. Adobe programları ve benzer programlar kullanılacak.