İsmail Aslan isimli üyenin son içerikleri

1. İsmail Aslan

YKS'ye nasıl hazırlanılır?

Beni yanlış anlamazsanız seneye girmeyi bir düşünün derim ben sizin yerinizde olsam 5 6 ay tyt abanır yazdan itibarende aytye yoğunluk verirdim seneye derece h.o Bende bu sene(2025) girdim. Mezuna bırakan biri olarak pişman değilim. Hocam üstteki arkadaşların dediği gibi oturun çalışın kervan...
  2. İsmail Aslan

Bir kız benden hoşlanıyor mu nasıl anlarım?

Hocam kariyer hedefiniz hakkında birde dersler hakkında çok yorum yapamıyorum. Bende bilmiyorum oraları çok öznel karışık işler. Şimdiden başarılar dilerim. Nasıl mutluysanız neyin doğru olduğunu düşünüyorsanız yapın gitsin. arkadaş konusunda haklısınız sizi yeri geliyor en yakınınız bile...
  3. İsmail Aslan

peki şuan ne yapmak geliyor içinden
  4. İsmail Aslan

Lisede proje ödevi aldığım dersi değiştirebilir miyim?

Değiştirebiliyorsunuz , sınıf hocanızla konuşun. Ben bizzat kendim değiştirmiştim.
  5. İsmail Aslan

Lgs de 355 yaptım obp ile bi okula gittim. 2025 yks de sınıfımda 20k ve 64k yapanlar çıktı bende 80k ile mezuna bıraktım. (Diğer okullara göre çok bir başarı olmasada bişeyler mümkün) 9.sınıftaki bana sorsan bu okuldan imkansız derdim. Ama öyle değil dostum. Gidilen okulun önemi var mıdır vardır...
  6. İsmail Aslan

Ryzen 5 5600 rtx 3060 wolfteam düşük fps sorunu

Grafik ayarlarınız , Çözünürlüğünüz filan reis ? grafikleri yükseltip düşürüp optimum olan ne deneyin derim. Orta veya yüksek ayarlarda daha çok fps alma ihtimaliniz bile var.
  7. İsmail Aslan

Dediğim gibi İşlemci Ekran kartı ilişkisinden olabilir belki. Benzer şeyi bende yaşıyorum 3070 ve 5 5600x le fakat bu oyun deneyimini etkilemiyorsa çok önemi yok. Ha 300 almışım ha 400 fps eğlencene bak reis.
  8. İsmail Aslan

Yardım Lian Li Galahad II LCD TERMAL MACUN KONUSUNDA YARDIM

Termal macun tabakası çok kalın olduğu için iyi soğutma performansı alamazsın. Zarar verir mi dersen vermez. Ama komple temizleyip güzel bi X şeklinde macun çekmeni öneririm.
  9. İsmail Aslan

Lowda oynuyorsan grafikleri yükseltmeyi denesene bi hocam. Bu arada normal , mesala valorant csgo da filan benim sisteminden daha düşük bazı sistemlerin daha çok fps aldığına çokkez şahit oldum. Bu tarz oyunları 1080p lowda oynadığımız için ufak tefek darboğazları beraberinde getiriyor. Fpsniz...
  10. İsmail Aslan

Mezun senesinde olan biri olarak şunları söylemek isterim Liseye geçtiğimde bende ortaokul arkadaşlarımdan ayrıldığım için üzülmüştüm ve 9.sınıfta hemen unutamıyorsun. Ama 10 11 12 derken ortaokul aklından çıkmaya başlıyor ne kadar yakın arkadaşların olursa olsun aranız açılıyor en azından bende...
  11. İsmail Aslan

Nvidia App Genel Ayarlar Nasıl Olmalı

Hocam burda bir ayar yapmanıza gerek yok zaten ayarlar oyun içi ayar seçimlerinize entegre edilmiş monitörünüz 2k veya 4k ise dsr kullanmanızada gerek yok. Ben monitörüm 1080p olduğu için DSR kullanıyorum. 1767808511 Onun dışında ekran kartınız süper , oyunlarda hight ultraya çekip keyfinize bakın.
  12. İsmail Aslan

Samsung Tab s9+ sarjımın bu kadar hızlı bitmesi normal mi ?

Hocam içime su serptiniz saolun
  13. İsmail Aslan

Hocam ben aktif olarak not aldım ama sanki cihaz boştakende bende hızlı bitiyor. Birde benzer süreler alıyorum derken benim ekran görüntüsünde ki süreleri mi yoksa YouTube videosundan aldığım ss de ki süreyi mi kastettiniz?
  14. İsmail Aslan

Hocam alalı Bir hafta filan oluyor
  15. İsmail Aslan

Bu benim kullanım sürem:Bu da YouTube de gördüğüm bir video: 1720289950 Arasında uçurum fark var gibi geldi bana
Geri