ismail uyar isimli üyenin son içerikleri

1. ismail uyar

Telefonumu bu fiyata satmak mantıklımı

yurtdışı 15promax kutusu yok 89 pili var 35000 tl ye satmak mantıklı mı ?
  2. ismail uyar

15 pro max yurtdışı ne kadara satılır

15 pro max 256 gb titanyum sıfır hata sıfır degişen daha yeni açıldı cihaz 8 ay açık kutu yok kaça satılır ? 1738913031 91 pil var onu yazmayı unutmuşuım
  3. ismail uyar

Msi optix g241 2000Tlye alınır mı? [2.el]

Msi Optix 23.8 inc 144hz 1ms ıps panel sadece ekranda bir çizigi var ghosting ölü pixel yok çizik ise ekran resmini koydum acıklamaya sizce 2000tlye alınır mı? ?
  4. ismail uyar

46000tl ye msi pulse alınır mı?

neden daha iyi örneği varsa atabillirmisiniz 30-45 arası
  5. ismail uyar

46000tl ye msi pulse alınır mı?

Msı pulse 16 al c1vkfg-087xtr alınır mı? 46000 tl gaminggentr de tasarımı falan hoşuma gitti sizce nasıl alınır mı?
  6. ismail uyar

Çözüldükonumtşk

tek buda degil artık karakterim bile degişti emin ol 1 senede 3 senelik düzenli ilişkim vardı normalde dışarıya açılmazdım fazla o anda açıldım ve aldattım falan bu olaylar kumar insanın karakterini bile degiştiriyor aşırı bok gibi bi durum {insanın düzeni bozuyor anlamında anlattım durumu]
  7. ismail uyar

Eski İlişkiden Sonra Yorgunluk

Selamlar 18 yaşındayım derdimi kısaca şöyle açıklayayım yalnızlık çekmiyorum ama şu süreçte yanımda birisinin olmasını istiyorum fakat buna adım atmayacak kadarda yorgunum 3 senelik bir ilişkim vardı ayrıl barış olmuştu ve tekrar denemeye karar vermiştik 6 ayın sonunda lise sonda iken benim...
  8. ismail uyar

3-6K arası 27 inc ve 144hz ve üzeri montiör önerisi

3-6K arası 27 inc ve 144hz ve üzeri montiör önerisi bekliyorum marka takıntım yok
  9. ismail uyar

PS5 veya PS4 almayı düşünüyorum sizce hangisi

peki ps4 7500 a almak mantıklımı kırık bir cihaz 1 ay dükkan garantili 2 kol ile birlikte orjinal kollar
  10. ismail uyar

xbox series s 13000 e alınır mı? peki sıfır ?
  11. ismail uyar

sıfır ps5 veya 2.el ps4 almayı düşünüyorum cok konsol oynayan birisi degilim sadece öylesine akşamları gelip pes fifa öyle oyun oynamak için alıyorum sizce hangisi daha mantıklı linkler üzerrinden ilan atarak örneklendirirseniz sevinirm ps5 sıfır 23500 den başlıyor çift kol dıgıtal ve cd...
  12. ismail uyar

15-25k arası laptop önerisi

bi tık oyun odaklıda olsun arkadaşlar tam üni laptop olarak düşünmeyelim
  13. ismail uyar

15-25k arası laptop önerisi

Arkadaşlar iyi akşamlar üni için hem oyun hemde işimi görecek pc arıyorum önerilerinizi bekliyorum
  14. ismail uyar

İphone 13 sıfır 128 beyaz kaça satılır ?

kral cihaz aynı cihaz sıfır kapalı kutu sonucta 33000e vericem demedim 33-32 arası düşündügümü belirttim zaten şu devirde 2-3k cebe koymayı düşünüyor herkes emin ol bende şuan ihtiyacım olmadıgı için satma durumundayım
  15. ismail uyar

İphone 13 sıfır 128 beyaz kaça satılır ?

sıfır kapalı kutu kral borcu vardı nakit veremedigi için bir cihaz alması lazımdı taksit şeklinde ödeyecek cihazı ben sadece paramı almış oldum yani bu şekilde ondna dolayı tr cihazı kutu fatura her şey var açmadım bende 15 oldugu için 1734402264 Konya kral ama 30-31 degilde 33-32 arası...
Geri