Wraith E sporda Waizowl OGM Cloud XS Wireless Mouse indirime girip 3.899 TL olmuş. Claw ve palm arası bir tutuş şeklim var ve elim çok büyük değil 17-18 cm civarı. 4k da bütçem vardı ve bu mouseu gördüm. Daha önceden Lamzu Maya X modeline bakmıştım bütçemi biraz aşıyor 5k civarında fiyatı ama...
Arkadaşlar merhaba 4k civarı gaming mouse alacağım bütçe biraz oynayabilir genellikle cs2 gibi fps oyunları oynuyorum ne alınır bu fiyata bir de yurt dışından getirmem mouse için mantıklı fiyat farkı ve servis gibi sebeplerden
Başlıkta da belirttiğim gibi yeni mousepad almayı düşünüyorum. 1k civarında bütçem var. Genellikle CS2 tarzı FPS oyunları oynuyorum. Çok hızlı olmayan, terletmeyen, çok fazla kirlenmeyen mousepad almayı düşünüyorum. İnternetten biraz baktığımda bu iki mousepadin kaliteli ve bütçeme uygun...
Hocam yardımı olursa bu bendeki değişen parçalar listesi gibi bir şey. Bu vakayı açmıştım teknik servis bu parçaları temin etmiş. Eğer dediğiniz gibi sensör kaynaklı sorunsa yapabileceğimiz bir şey yok. Umarım kimseye denk gelmez.
Arkadaşlar merhaba. 1MORE spearhead H1007 kulaklığının kendi yazılımı yok. Sitesinde destek veya herhangi bir bölümde driver ve yazılım desteğini kaldırmışlar. Ben de kulaklığım için Dolby Atmos kullanacaktım. İndirdim, kurdum ama kulaklık için Dolby atmosu açamadım. Uzamsal ses açılmıyor...
Hocam çok geçmiş olsun sizin durum baya kötüymüş. Yani servise durumu doğru açıkladığınızdan eminseniz ve teknik ekibe verdiğiniz halde sorun devam ediyorsa bi tüketici haklarına başvurun belki orada karşılığı vardır ya da muhatap bulabilirsiniz. Benim durumumda anakart değişimi yapmışlardı eğer...
Merhaba dostum. Muhtemel anakart arızası olabilir eğer laptop sorunu artarsa yetkili servisi arayıp şikayetini iletmeyi unutma çünkü çok yardımcı oluyorlar. Benim bu problemden bir gün sonra laptop komple kapandı açılmadı bu yüzden destek hattını aradım her türlü yolu denedik ama açılmadı. En...
hem priz için hem de pil için kapak kapatıldığında hiçbir şey yapma diye ayarladım. Şimdi bakacağım bu kapanma tekrar olut-yor mu diye çünkü bu kapanma bazen oluyor. Geri dönüş için teşekkür ederim. Sorun geçerse bilgi veririm.
Merhaba arkadaşlar. Laptopu kullanırken ekran siyah oluyor, düzeliyor; bazen de klavye ışıkları gidiyor ama laptop çalışmaya devam ediyor. Arada sırada ekran siyah olup düzeldiğinde laptop kendisini uyku durumuna alıyor. Bazen de ekran gözüküyor ama çok silik bir şekilde.
Kendi paylaştığım...
Arkadaşlar Epic Gamesten Dying Light Definitive Edition oynuyorum. Oyunun %51'ini bitirmiştim ama bir anda oyun save almamaya başladı. Yatakta uyuyorum, birkaç görev yapıyorum ama yine de save almıyor. Diskte yeterli alan da var yani save in silinmemesi lazım. Yardım edebilir misiniz lütfen...