Neler Yeni

HP Victus 16-S0063NT ekranı sürekli açılıp kapanıyor.

ismail_00

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
İsmail
Merhaba arkadaşlar. Laptopu kullanırken ekran siyah oluyor, düzeliyor; bazen de klavye ışıkları gidiyor ama laptop çalışmaya devam ediyor. Arada sırada ekran siyah olup düzeldiğinde laptop kendisini uyku durumuna alıyor. Bazen de ekran gözüküyor ama çok silik bir şekilde.

Kendi paylaştığım videoda sorunu kaydettim:

Bu durum önceden olmuyordu. Forumdan bakıp ekran kartı sürücülerini DDU programı ile kaldırıp yükledim ama sorun çözülmedi. Laptopu yeni aldım daha 1 sene oldu. Modeli: HP Victus 16-S0063NT, Ekran kartı: NVIDIA RTX 4050, İşlemci: AMD Ryzen 5 7640HS.

Dahası  
Reaksiyon skoru
184
İsim
Melih Baygör
güç seçeneklerinden kapak kapatıldığında uyku moduna alma seçeneğini kaldırıp dener misin?

ismail_00

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
İsmail
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
güç seçeneklerinden kapak kapatıldığında uyku moduna alma seçeneğini kaldırıp dener misin?
hem priz için hem de pil için kapak kapatıldığında hiçbir şey yapma diye ayarladım. Şimdi bakacağım bu kapanma tekrar olut-yor mu diye çünkü bu kapanma bazen oluyor. Geri dönüş için teşekkür ederim. Sorun geçerse bilgi veririm.

Dahası  
Reaksiyon skoru
184
İsim
Melih Baygör
hdmi ile harici ekrana bağlar mısın hocam.

Dahası  
Reaksiyon skoru
184
İsim
Melih Baygör
Kusura bakmayın bilmediğimden soruyorum. Bu servise götürme işi nasıl oluyor? Nereye götürmem gerekli?
bulunduğun şehirdeki hp yetkili servisi ile irtibata geçmelisin. fatura ve kutu içeriği tam şekilde onların belirttiği adrese kargo veya elden teslim ediyorsun

cancan1135

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
569
İsim
can
Bana kalırsa dahili gpudan yapıyor gibi aygıt yöneticisinden dahili gpu ne varsa cihazda 4060 vs onu devre dışı bırakın o şekilde deneyin birde eğer problem düzelirse cihaz servis ister gpu arızalı olabilir

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Kaan KAZANCI
Merhaba arkadaşlar. Laptopu kullanırken ekran siyah oluyor, düzeliyor; bazen de klavye ışıkları gidiyor ama laptop çalışmaya devam ediyor. Arada sırada ekran siyah olup düzeldiğinde laptop kendisini uyku durumuna alıyor. Bazen de ekran gözüküyor ama çok silik bir şekilde.

Kendi paylaştığım videoda sorunu kaydettim:

Bu durum önceden olmuyordu. Forumdan bakıp ekran kartı sürücülerini DDU programı ile kaldırıp yükledim ama sorun çözülmedi. Laptopu yeni aldım daha 1 sene oldu. Modeli: HP Victus 16-S0063NT, Ekran kartı: NVIDIA RTX 4050, İşlemci: AMD Ryzen 5 7640HS.
Hocam aynı özelliklerde bilgisayar bende de var ve aynı aynı sorun bende de oluştu çözümü bulabildin mi veya sorun neyden kaynaklıdır dönüş yaparsan sevinirim

ismail_00

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
İsmail
Hocam aynı özelliklerde bilgisayar bende de var ve aynı aynı sorun bende de oluştu çözümü bulabildin mi veya sorun neyden kaynaklıdır dönüş yaparsan sevinirim
Merhaba dostum. Muhtemel anakart arızası olabilir eğer laptop sorunu artarsa yetkili servisi arayıp şikayetini iletmeyi unutma çünkü çok yardımcı oluyorlar. Benim bu problemden bir gün sonra laptop komple kapandı açılmadı bu yüzden destek hattını aradım her türlü yolu denedik ama açılmadı. En son destek hattı vaka açtı sorunu teknik ekibe iletmek için. Ben de servise yolladım. Anakart değişti ve bakım da yaptılar 1 hafta gibi bir sürede.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir de HP Support diye uygulama var. Onu yükleyebilirsin. Laptoptaki sorunları tarıyor, güncelleme varsa yapıyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Kaan KAZANCI
Merhaba dostum. Muhtemel anakart arızası olabilir eğer laptop sorunu artarsa yetkili servisi arayıp şikayetini iletmeyi unutma çünkü çok yardımcı oluyorlar. Benim bu problemden bir gün sonra laptop komple kapandı açılmadı bu yüzden destek hattını aradım her türlü yolu denedik ama açılmadı. En son destek hattı vaka açtı sorunu teknik ekibe iletmek için. Ben de servise yolladım. Anakart değişti ve bakım da yaptılar 1 hafta gibi bir sürede.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir de HP Support diye uygulama var. Onu yükleyebilirsin. Laptoptaki sorunları tarıyor, güncelleme varsa yapıyor.
Hp teknik destek aldım gerekli testleri yaptılar ama sorunu bulamadılar teknik ekibe yolladım umarım sorun çözülür

Top Bottom