Ağ Bağlantısı Yok Lütfen ağ ayarlarınızı denetleyin ve yeniden deneyin. [2603]
[H2 id='Ltfen+a+ayarlarnz+denetleyin+ve+yeniden+deneyin.+2603']Lütfen ağ ayarlarınızı denetleyin ve yeniden deneyin. [2603][/H2]
Merhaba bilgisayarım internete bağlı ethernet kablosuyla google a giriliyor ancak windows algılamıyor mesela defender ı açtım açılmadı giriş yapamadı güncellemeleri kontrol et diyorum o da olmuyor
merhaba bilgisayarı monitöre bağladım monitör ayarlarına giriyorum hdmı 1 hdmı2 ve display port seçenekleri var hdmı1 e basıyorum seçiyor sinyal yok diyor 2 ye basıyorum seçiyor sinyal yok diyor display portun üstüne geliyorum tıklasamda seçilmiyor ekran kartı da display port kablosuyla bağlı
hesabın başkasına ait banka hesabından para almaya uygun olmadığı için para yatırma işlemi gerçekleşmedi. Yanıtı alıyorum önceden böyle bişey yoktu 1 hafta öncesine kadar ama şu anda papara böylr bişeye izin vermiyor
Merhaba
Bilgisayarı temziliyim dedim ekran kartını ramini çıkarttım en son geri taktım hepsini asus monitor display port sinyal yok hatası vermeye başladı ekran kartını söktüm geri taktım ramleri söktüm geri taktım yine olmadı az önce bios pilini çıkarttım geri taktım yine olmadı
merhaba leptopun modeli asus tuf gaming f15 fx506he
bilgisayarda wifiler gözükmüyor yalnızca ethernet oluyor ... durduk yere bir anda gitti wifi
bu modele ait güncel asus driverını yükledim ancak olmadı .
bilgisayarın güncellemesi varmış onu yaptım yine olmadı ...
uçak modunuda açamıyorum...
merhaba dizüstü bilgisayarımın modeli
Asus TUF Gaming F15 FX506HE-HN336
yeni almıştım valorant giriyorum ekran kartı 83 89 derece arasında işlemci 80 90 derece arasında ....
boştayken 57 60 derece oluyor ekran kartı .. sizce ne yapmam lazım
sistem özellikleri
ekran kartı : NVIDIA...