Merhaba Cağlayan Adliyesinden aradığını söyleyen bir avukat davalık olduğumu 17 yaşında bir kızla cinsel içerikli konuşmalardan dolayı dava açıldığını ama uzlaştırmak için aradığını söyledi ( böyle bir şey olmadı ama acaba yaşını bilmediğim biriyle olduda diye panikledim ) ilk ismimi soyismimi...
Knight onlinede macrosu çalışan mouse arıyorum bilgili arkadaşlar yardımcı olabilir mi
Mesela Bloodyin W70 modeli var bunun çalışır mı ?
Bloody W70 Max 10.000 CPI 8 Tuş RGB 4M Bellek Ultra Core 3&4 Aktif Özel Yapım Optik Kablolu Siyah Oyuncu Mouse
https://app.hb.biz/yTqzcxDLcrL5
Arkadaşlar işlemciyi yeni aldım anakartım msi x870 tomahawk elimde
Thermalright Peerless Assassin 120 Black TL-C12B 120mm 6 x 6mm
Bu soğutucu var sadece cs2 oynuyorum iş görür mü sizce?
Arkadaşlar ben bu psuyu aldım ama anakartımda 8+8 cpu beslemesi var bu psuda ikisini takabileceğim 8 pinli güç besleme kablosu var mı baktım ama anlayamadım bilgili arkadaşlardan yardım bekliyorum ayrıyetten iki beslemeyi takmak yerine tek besleme takmak sorun yaratır mı işlemci ryzen 7 7800x3d
MSİ MAGA750GL alacağım 8+8 cift cpu besleme kablosu bunda var mı arkadaşlar anakartımda iki besleme girişi varda 3800 TL'ye alacağım bu fiyata daha iyisi varsa tavsiyeleri bekliyorum.
https://www.itopya.com/fsp-hydro-k-pro-850w-80-bronze-120mm-fanli-atx-psu_u22530?srsltid=AfmBOoqs1Vv8c_teXN5K-OGbnZMdq71HxkJSPuA82mQSokztfjcy8EMZ
arkadaşlar bu psu alınır mı anakartım da 2 tane işlemci besleme soketi ve ekran kartımda 2 adet güç girişi var bundaki kablolarda var mı veya 4bin...
Merhabalar i5 12400F h610 anakartıma rtx 4070 alacağım sadece hepsiburadadan alabiliyorum bütçem 25K bu çekirdek hızı gibi değerler varmış bu bütçeye en iyisi hangisi olur + olarak 750W güç kaynağı yeter mi?
MSI B650M GAMING PLUS WIFI AM5 DDR5 7200MHZ(OC) HDMI DP M.2 USB3.2 2.5G LAN WI-FI 6E mATX
14 gün iade konusuna şunu ekliyorum emin misiniz bir de satıcı resmi hepsiburada satıcısı hepsiburada müşteri hizmetlerini arayıp destek isteyeyim mi ucuz bir anakart değil.
Hepsiburada’dan satın aldığınız...
Arkadaşlar merhaba ben anakart aldım hepsiburada resmi satıcısından anakartın işlemci pinleri konumları değişik şekilde 3 adet eğri varmış tabi ben pinleri koruyan o siyah kısmı sökünce farkettim yani paketi açmış bulundum şimdi geri iadeye yolladım sizce iade kabul ederler mi etmezler ise nasıl...
Nereyi aramaktan başlayayım sence
1732003935
Dediğim gibi termal macunu taşırmışım anakart pinlerinin altıjda ufak ufak vardı onunla alakalı olabilir mi temizlemedim