şimdi bende havit fuxi h3 var ve döngel ı kırdım sonra yaptirmasi 500 TL olduğundan bende diyorum yeni mikrofon alayım biraz daha koyup şuan bende bloothot alıcı var kullanıyorum kulaklığı ama alıcı mikrofonu algilasa bile calismiyo mikrofon bende mikrofonsuz kullanıp yeni mikrofon almak...
tek tek toplamak yerıne ındrım bekle hazır sıstem al guzel bır fıyata bence tek tek daha uzun surebılır hem toplaman bujde eger ıyı fıyattan almassan genelde daha pahalıya gelıyo
8 k butcem var bunu alsam mı dıye dusnuyorum suan lansama ozel ındırım gamıng gecesıne ozel ıdırımle 7 k https://www.incehesap.com/aoc-27g50z-27-260hzoc-0-3ms-full-hd-freesync-fast-ips-oyuncu-monitoru-fiyati-87639/
hmm anladım beyler ama zoko 3.4 e gelıyo sıyah alırsam beyazı 2.3 herhalde ama butun parcalar benım sıyah napsam kı cok sırtır bozrmı ya
1768326676
sıyahı 3.4 k baya pahalı ama reıs o fıyata dark guardıan pro 2026 gırıyo
asus b450 mk 2 rx6700 ryzen 5 5600 ve 1 kule tıpı sogutucum var kasam eskı ama menmundum sıstemımde reset problemeı oldugunda 750 wat fazlasıyla yetıcek bır psu aldım hıgh power ama takamıyorum kasının ıslemcı pını 8 pın ı ustten sokamıyorum ve allttan ve sagdanda ya ekran kartına engel oluyo...