İTZREALME isimli üyenin son içerikleri

1. İTZREALME

AMD 7000 Serisi Isı Problemi

Hocam önceden laptop kullaniyordum ondan işlemci sıcaklığı bende bi takıntı yaptı malesef.
  2. İTZREALME

İşlemci 7500f bu arada, Kasam biraz küçük ve hava akışı sıkıntılı olduğu için normale göre bi 5 6 derece sıcak çalışıyor.
  3. İTZREALME

Sistemi yeni aldık kurduk, RDR 2 tarzı oyunlarda hiçbir sorun yoktu. Ancak Spider-Man Remastered'a girince işlemci 86°C'leri görmeye başladı. Ben de BIOS'tan fan ayarlarını fulledim, bütün fanlar %100'de çalışınca oyundaki sıcaklık 74-76°C seviyelerine düştü. Neyse bir Cinebench testi yapayım...
  4. İTZREALME

İkici El Tablet Önersi 15 20k

120hz li amoled 8gen 1 seviyesinde olacak beni uzun götürü ek bi tabletlazm Pad 7 felan mı yoksa ipadlerden mi tercih etmeliyim
  5. İTZREALME

9060xt + 7500f Kombosu

Rdr2 .
  6. İTZREALME

9060xt + 7500f Kombosu

Alırken heralde 1080p felan takılırım rekabetci 2k oynarım diye düşünmüştümde Kart baya sağlammış
  7. İTZREALME

9060xt + 7500f Kombosu

4k da açabildiğim her şey açık fsr kapalı saf güç te 40 fps Fsr 2 balanced mod felan açınca 60 görüyor Derece 20dk dır oyundayım 62 -63 derece
  8. İTZREALME

Çözüldü✓ Gaming Koltuk Önerisi

Hawk, xdrive , exvega 13 14k bütcem var hangisi en sağlamdır? exvega almayı düşünüyorum kuponla beraber 10.800 e geliyor vede daha sağlam duruyor https://app.hb.biz/cBOvqiwETdpr
  9. İTZREALME

Klavye Mouse Kulaklık Mouse Pad Öneri

Ekipmanlar nasıldır hocam kulaklık bu model daha iyi dedi yapay zeka
  10. İTZREALME

Teşekkürler hocam
  11. İTZREALME

Onlar ney bilmiyom ya hocam normal bişiler atın
  12. İTZREALME

Sağ el düz tutuyorum rekabetci aram yok profesyonel oynayamam zevkine
  13. İTZREALME

Hojam 5k veya bi tık aşabiliriz 6k ya mouse, mouse pad, klavye bide kulaklık önerirseniz çok mutlu olurum mümkünse siyah olsun beyaz istemiyorum.
  14. İTZREALME

Nvıdıa Denetim Masası Neden Kaldırıldı?

Daha iyi oldu bence
  15. İTZREALME

Samsung 0.03ms 180hz OLED Monitör

https://app.hb.biz/HCoCM810OkIX
Geri