IVAR isimli üyenin son içerikleri

1. I

Muscent parfüm alınır mı?

Muadil parfüm alıcam muscent iyi diyorlar alınır mı? hangi kokularını önerirsiniz erkek için.
  2. I

BG3 Balthazar'ın odasına nasıl girilir?

Buda bir çözüm tabikide ama bu oyunda birsürü alternatif var birsürü farklı seçenek belki dövüşsüzde oluyordur diye yazdım.
  3. I

BG3 Balthazar'ın odasına nasıl girilir?

Balthazar’ın odasına kadar geldim ama oraya girdiğim anda en az 10 tane gölge sarsıntısı geliyor ve her tur bir sürü düşman geliyor. Bu dövüşü kazanmamın imkânı yok, kaç kez denedim; en az 40 karakter var. Nasıl kolayca geçerim, başka bir yolu var mı?
  4. I

1500-2000 TL MOUSE ÖNERİ

Bu fiyat batlarında max 2200-2300 mouse önerisi kablosuz olursa iyi olur Darmoshark M3S Max Wireless Mouse önerisi geldi alınır mı??
  5. I

FINAL FANTASY 7 REMAKE INTERGRADE VS FINAL FANTASY 16

İki oyunada param tam yetiyor hangisini oynamalıyım hangisini önerirsiniz?
  6. I

Fınal fantasy 7 remake vs Lies of p

Steam cüzdanımda 24 dolar var, iki oyuna da tam yetiyor. Sizce FINAL FANTASY VII REMAKE INTERGRADE mi yoksa Lies of P mi almalıyım?
  7. I

Baldur's Gate 3 takıldım ne yapmalıyım

Goblin liderini öldür gitti ne yapacağım şimdi baya gezdim map ı
  8. I

Baldur's Gate 3 takıldım ne yapmalıyım

Kagha'yı öldürdüm ve mülteciler bir anda gitti. Şimdi ne yapacağım? Görevlerde 3 goblin liderini öldür var. Oradan mı ilerleyeyim yoksa opsiyone mi?
  9. I

Elden Ring Build nasıl olmalı?

Girişte summon görmedim.
  10. I

Elden Ring Build nasıl olmalı?

Godskin Duo'yu geçemiyorum samurayım. Levelim 71 rivers of blood kullanıyorum 9 seviye mimic tear 7 seviye Build'imi aşağıya bırakıyorum. Hangilerini değiştirmeliyim ya da keşif yapıp level mi kasmalıyım? Vigor 30 Str 12 DeX 43 Arc 27
  11. I

Futbol forma sitesi öneri

Forma almak istiyorum ama bildiğim güvenilir bir yer yok. Önerebileceğiniz bir yer var mı?
  12. I

Temel matematik kitap tavsiyesi

11.sınıfım matematiğim kötü ve artık bir yeden başlamak istiyorum. Bıyıklı matematik 10 günde temel atma kampını önerir misiniz veya bir tavsiyeniz var mı?
  13. I

ELDEN RİNG XP FARM YAPIMI

Elden ringde bi tık underlevel kaldım en kolay ve iyi xp farm ı nasıl yapabilirim?
  14. I

ELDEN RİNG MİMİC GELİŞTİRME

Elden ring mimic nasıl geliştiririm youtube de bulamadım.
  15. I

ELDEN RİNG MİMİC TEAR DÜŞMEDİ

çözdüm teşekkürler
Geri