Baldur's Gate 3 takıldım ne yapmalıyım

IVAR

80+
Reaksiyon skoru
2
Kagha'yı öldürdüm ve mülteciler bir anda gitti. Şimdi ne yapacağım? Görevlerde 3 goblin liderini öldür var. Oradan mı ilerleyeyim yoksa opsiyone mi?

Kagha'yı öldürdüm ve mülteciler bir anda gitti. Şimdi ne yapacağım? Görevlerde 3 goblin liderini öldür var. Oradan mı ilerleyeyim yoksa opsiyone mi?
Eğer amacın ana hikâyeyi ilerletmekse goblin liderlerini öldür görevine odaklanman mantıklı olur. Ancak Baldur’s Gate 3 çok katmanlı bir oyun olduğundan, keşif yapmak ve yan görevleri tamamlamak seni hem seviye hem de hikâye açısından güçlendirir.

• Beğen
Reaksiyonlar: IVAR
Keşif yap spoiler olmasın direkt goblin liderine ilerlersen çok şey kaçırırsın.

• Beğen
Reaksiyonlar: IVAR
Goblin kampına her türlü gitmen lazım zaten. Karanlıkaltı'na giriş noktalarından biri orada. Haritada dolaşmadık yer bırakma. Bir tane görevde seçtiğin bir stata +1 veren eşya alacaksın.

Ekler

• 1086940_84.jpg bg3.jpg
    1086940_84.jpg bg3.jpg
    228.7 KB · Hit: 18
Goblin liderini öldür gitti ne yapacağım şimdi baya gezdim map ı
Etel teyzeyle konuştunmu ? kamptayken, viral köyü iyice gezdinmi alt katlar dahil. Bataklığıda gez çok şey kaçırıyorsun direkt kaleye giderek.

Kampta heryeri gezdinmi görev ağacına bakıyorum hiçbirşeyi keşfetmemişşin düzgün.

Geri