Baldur's Gate 3 takıldım ne yapmalıyım

IVAR

80+
Reaksiyon skoru
2
Kagha'yı öldürdüm ve mülteciler bir anda gitti. Şimdi ne yapacağım? Görevlerde 3 goblin liderini öldür var. Oradan mı ilerleyeyim yoksa opsiyone mi?

Kagha'yı öldürdüm ve mülteciler bir anda gitti. Şimdi ne yapacağım? Görevlerde 3 goblin liderini öldür var. Oradan mı ilerleyeyim yoksa opsiyone mi?
Eğer amacın ana hikâyeyi ilerletmekse goblin liderlerini öldür görevine odaklanman mantıklı olur. Ancak Baldur’s Gate 3 çok katmanlı bir oyun olduğundan, keşif yapmak ve yan görevleri tamamlamak seni hem seviye hem de hikâye açısından güçlendirir.

• Beğen
Reaksiyonlar: IVAR
Keşif yap spoiler olmasın direkt goblin liderine ilerlersen çok şey kaçırırsın.

• Beğen
Reaksiyonlar: IVAR
Goblin kampına her türlü gitmen lazım zaten. Karanlıkaltı'na giriş noktalarından biri orada. Haritada dolaşmadık yer bırakma. Bir tane görevde seçtiğin bir stata +1 veren eşya alacaksın.

Ekler

• 1086940_84.jpg bg3.jpg
    1086940_84.jpg bg3.jpg
    228.7 KB · Hit: 18
Goblin liderini öldür gitti ne yapacağım şimdi baya gezdim map ı
Etel teyzeyle konuştunmu ? kamptayken, viral köyü iyice gezdinmi alt katlar dahil. Bataklığıda gez çok şey kaçırıyorsun direkt kaleye giderek.

Kampta heryeri gezdinmi görev ağacına bakıyorum hiçbirşeyi keşfetmemişşin düzgün.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,926
Üyeler
186,264
Son üye
radiuxs
Geri