evet arkadaşlar o n11deki 8 gb rami alıp taktım pc yi bir 4 gündür kullanıyorum. Isı, fps ve performans değerleri bana sorarsanız gayet iyi. RDR2 oynuyorum ve su gibi akıyor. Valorantta falan rami arttırınca 250-300 fps arası oynuyorum. Takmadan önce de çok düşük değildi zaten. Pişman değilim...
arkadaşlar cihaz geldi kurulum güncelleme her şeyi yaptım hiçbir sıkıntı yok. Ekran kartını görüyor her şey yolunda. Armoury crate hangi ayarlarda kullanmalıyım? GPU'yu ne olur ne olmaz Ultimate seçtim, Standart mı dursun dersiniz?
arkadaşlar ya pc bugün gelecek ama ram pazartesiye kaldı, sizce ram yükseltip mi kurayım yoksa win kurup 3 gün kullanıp sonra mı takayım çok bilmiyorum bir şey olmaz herhalde pazartesi taksam değil mi
Şimdi arkadaşlar birkaç sorum var:
1-) Ram yükseltirken bataryanın bağlantısını kesmemize gerek var mı (elektrik almıyor olması gerekiyor biliyorum)
2-) Rami sizce windowsu kurduktan sonra mı yükselteyim öncesinde mi?
3-) Win 11 mi önerirsiniz 10 mu?
Teşekkürler
Şimdi arkadaşlar birkaç sorum var:
1-) Ram yükseltirken bataryanın bağlantısını kesmemize gerek var mı (elektrik almıyor olması gerekiyor biliyorum)
2-) Rami sizce windowsu kurduktan sonra mı yükselteyim öncesinde mi?
3-) Win 11 mi önerirsiniz 10 mu?
Teşekkürler
https://www.n11.com/urun/samsung-8-gb-1rx16-pc5-4800b-sc0-m425r1gb4bb0-30191890?magaza=bsteknoloji bu ram sanırım aynısı
1681844264
eveeet an itibariyle bu rami ve bilgisayarı almış bulunmaktayım... hayırlı olur umarım pc geldiğinde sorularınız hala olursa cevaplayacağım