Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Asus TUF Gaming A15 - RTX 4050 Ryzen 7 7735HS 8 GB RAM - 21.099 TL

Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Ahmet yilmaz
Arkadaşlar " a plague tale innocence" oyunu açtım gpu sicakligi 70 te baslayip 80 leri buldu cpu da 90 95 cikip birqaz dusuyor bu dereceler normal mi sizce? Performans modda yaptim turbo mod da farkli degil sanki cok denemedim ama . Bi ayar mi yapmam lazim? Armory crate te gpu modu optimize secili.

Shouyang

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Yusuf Utku
Hocam bios update yaptınız mı
Ben üniversite de olduğum için cihaz eve geldi bana bu ay sonu gelicek cihaz daha hiç bakmadım heyecanlıyım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir tık korkum da var iade süresi dolmak üzereyken elimde olucak inşallah bir şey yoktur içinde

jahearys

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Faruk Dönmez
Cihazın içinden çıkan ram bu arkadaşlar, bende 32 gb ram takan forumdan arkadaştan aldım, sizde öyle yaparsanız uyum sorunu yaşamazsınız, yada aynısını sağ üst köşede yazan model numarasına göre internetten bulabilirsiniz.
Alıntıyı görüntüle
https://www.n11.com/urun/samsung-8-gb-1rx16-pc5-4800b-sc0-m425r1gb4bb0-30191890?magaza=bsteknoloji bu ram sanırım aynısı

eveeet an itibariyle bu rami ve bilgisayarı almış bulunmaktayım... hayırlı olur umarım pc geldiğinde sorularınız hala olursa cevaplayacağım

Son düzenleme:

crimeboss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
omer omer
myasus uygulamasından bios update yapmayı unutmayın

Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Ahmet yilmaz
Tüm kurulumları güncellemeleri yapan arkadaşlar oyunlarda cpu gpu sıcaklık değerleriniz nelerdir benim ağır oyunlarda yüksek gibi ne yapmam gerek bilemiyorum.

HDogus

80+ Bronze
Beyler şöyle herkesin kısa deneyimlerini alalım nasıl memnun musunuz :? Memnun olmadığınız konular neler ?

uZFa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Mehmet Akif
Arkadaşlar sürekli mux açmak yerine nvidia kontrol merkezinden optimus u açıp armoury crate de optimize yi seçmek daha mantıklı değil mi?

jahearys

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Faruk Dönmez
şu çok benzer bir pc incelemesi, ram farklı sanırım sadece ama 16 ya yükselteceksiniz fikir edinebilirsiniz videodan

uomerlutfi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,138
İsim
Ömer Lütfi Ülker
İlgilendiği Kategoriler
bilgisyaarlar - bilgisayar bileşenleri
Instagram
instagram.com/omerlutfiulker
Arkadaşlar delikanlı biri 🙂 farklı bir konuda sıfırdan kurulumları anlatabilirmi burada karışık karışık olacağına en mantıklısı bu sanırım

şu çok benzer bir pc incelemesi, ram farklı sanırım sadece ama 16 ya yükselteceksiniz fikir edinebilirsiniz videodan
Bu 17 inchlik model sanırım bizim aldıklarımız 15

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,688
Üyeler
164,890
Son üye
dignayt
Top Bottom