Bende almak istiyorum ama kumaş modeli (terletir) mi iyi filelimi alsam bilemedim. Birde bel kısmındaki plastik nasıl bir kontrol edermisiniz. Boy kilonuza göre nasıl.
Kumaş olanı daha rahat olabilir diye onu almayı düşündüm. Arkaya yatırma pek yapmam hafif bir açıda yaslanırken rahat konforlu ve sağlamsa plastik kısımları da sağlam hissettiriyorsa almayı düşünüyorum.
Sedunanın fileli olanımı yoksa kumaş olanımı aldınız. Kullanımı ve konforu nasıl yardımcı edermisiniz? Sedunaya benzer zeon ofis comfort plus var daha uyguna onumu tercih edelim ?
Bende o konuda şüphedeyim ondan iptal falan mı etsem bilemedim. Arka kısmı garanti kapsamında yolluyorlar diyenlerde var. Beast koltuk nasıl şuan kullanıyorsun sanırım ?
Merhaba, gaming gecedeki XPG Invader X Mini psu 850w kasa nasıldır sizce psu olarak iyi mi?,sessizmi ? Kasanın önü cam olduğu için hava sirkülasyonu ve psusu nasıldır ?
Merhaba, pc için oyun(wuthering waves çoğunlukla oynadığım ,rdr 2, hikayeli açık dünya vb.) genel anlamda 2000tl üzeri hoparlör önerirmisin 2+1 de olur 1+1 de soundbarlar nasıl olur bilmiyorum monitörün arkasına koyabileceğim stereo hoparlör olabilir, istediğim hoparlör bassları çok olmasın...
Merhaba, ikinci el s220 2+1 hoparlör aldım. Eski hoparlör amfisi bozulduğu için bunu aldım uygun fiyata,(sp-400) eski hoparlör rca kablolu kağıt konili ve geniş kare eski tip olanlardı, amfi çalışmadığı için uyguna bu uydu hoparlörlü olanı aldım ama bir türlü ses ekolayzer ayarı kendime göre...