• jeannedarc
      jeannedarc, Gamermarkt Dava ve Anlaşmazlık başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Şuanlık dosya açılması için ilgili birime rapor geçmişler gamermarkt hesabımıda yasakladılar. İçinde 2300tl vardı artık o da yandı zaten.
    • jeannedarc
      Hayır konunun ilginç tarafı site içerisinde hep bildirim sesi geliyor f5 attığımda bana bildirim gelmiyor. Bunlar mesajlarla mı oynuyor :D
    • jeannedarc
      Bari adam akıllı fiyat söylesinler klavyeye oturarak fiyat belirliyorlar :D
    • jeannedarc
      Kanka tanıdık avukat var zaten 728tlye ödenen hesap ne oldu da birden 8542tl oldu o mevzu koparttı beni :D
    • jeannedarc
      jeannedarc, Konu Dışı kategorisinde Gamermarkt Dava ve Anlaşmazlık başlıklı bir konu açtı.
      17.01.2023 tarihinde gamermarkt.com sitesi üzerinden 728TL değerinde hesap satışı yapmıştım. O zamanlar sattığım hesabı başka platformdan alıp satmıştım...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,065,246
Üyeler
169,260
Son üye