Xbox'tan almış olduğum orijinal Java ve Bedrock Edition Minecraft hiçbir online servere bağlanmıyor. Aternos'tan korsan oyun seçeneğini açınca bağlanıyor ama oyun orijinal Xbox'tan açıp oynuyorum neden bölye yardım eder misiniz?
Arkadaşlar Microsft hesabımdaki gmaili değiştirdim ama hesap bilgilerini her yeniden değiştirmek istediğimde yeni gmailimi onaylamış, eskisini kaldırmış olmama rağmen ilk gmailime onay kodu gönderiyor bu sorunu nasıl çözebilirim?
Ama BIOSA girdigimde saat ve gun sifirlanmisti ondan sonra PC'yi tekrar ac kapa yaptim ve yazi gitti.Suanda sorunum yok ama neden boyle yapti bilginiz var mi?
Yaklaşık 6 ay önce topladığım PC'nin bugün PSU'sunu değiştirdim kabloları düzgün bağladığımı düşünüyorum ama PC'yi açınca American Megatrends hatasıyla karşılaşıyorum açılma ekranında yaklaşık 2-3 saniye durduktan sonra gidiyor ve PC sorunsuz açılıyor ama bu hata neyden kaynaklı olabilir BIOS'a...
Arkadaşlar yaklaşık 6 ay önce Rampage PSU'lu bir sistem toplamıştım ama PSU'dan son zamanlarda garip sesler gelmeye başladı ve malum Rampage değiştirme kararı aldım.600₺ bütçe ile önerebileceğiniz PSU var mı?
Sistem özelliklerim
Sapphire RX 580 Pulse
AMD Ryzen 5 3500
Asus Prime 450m K-II...
monitor degilde hdmi to vgadan dolayi supheleniyorum cunku daha once baska forumlardada rx 580 hdmi to vga baglayinca sorunlar ortaya cikiyo gibi seyler gormustum dusununce benim sorunlarimda hdmi to vgadan sonra basladi o yuzden sordum olabilir mi diye
Ekran kartim RX580 Pulse 8GB yük altindayken pc restart atiyor ortalama 60-70° araliginda her turlu undervolt denedim psumda sorun var saniyordum ama ondada olmadigini ogrendim ekran kartina yapmadigim furmark octt testleri kalmadi hic birinde sorun yok bu sorunu nasil cozebilirim biktim artik