J

Son etkinlikler Mesajlar Mesajlarının Kategorileri Hakkında

• J
      JohnKruss, Bilgisayar Upgrade Yardımı başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      tamamdır gigabyte iyi markadır zaten kasayı da hallettik bugun sadece incehesap cuma gecesi bekleyeceğim belki güzel bir şey gelir ucuza falan ona da bi bakayım
    • J
      bunu alalım da argb var mı acaba bunda
    • J
      dediğiniz gibi amazonda bi karmaşıklık var sepetten çıkardım kasayı sizi bekliyorum :D
    • J
      kasa attığım linkteki mi hocam ?
    • J
      kasa , ram ve anakartı dediğiniz gibi güncelledim. ( kasa bu değil mi =...
    • J
      masamdan dolayı kasayı masa üstünde tutamıyorum hocam kasa sağ altta durunca bende pek görünüş olup da masraf çıkarsın istemedim ama önerileriniz varsa...
    • J
      valla hocam parçalar uzun ömürlü ve sağlam oduğu için o paralar aslında normal gibi ya ortalama bir sistem gibi durmuyor fakat ekran kartı konusunda hala...
    • J
      16 yım şuan ve işim gereği yetmiyor normal kullanımda bile oyun oynamazken 9-10gbleri görüyorum 32gb de bir süre yetmeyecek bana sonra yükseltme ihtiyacı...
    • J
      https://www.gaming.gen.tr/urun/405995/corsair-vengeance-rgb-64gb-2x32gb-6000mhz-cl30-amd-expo-ddr5-ram-cmh64gx5m2b6000z30/ ram olarak bunu güncelliyorum...
    • J
      JohnKruss, Toplama Bilgisayar Tavsiye kategorisinde Bilgisayar Upgrade Yardımı başlıklı bir konu açtı.
      Merhaba arkadaşlar hali hazırda bir bilgisayarım mevcut , bilgisayarımı yükseltmek istiyorum yetersiz geldiği için fakat kökten bir değişim istedim. Şuan...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,481
Üyeler
183,437
Son üye
WolfRa
Geri