Sonunda hayalini kurduğum sistemi sipariş ettim. Bu süreçte bana zamanını ayırıp yardımcı olmaya çalışan arkadaşlarıma çok teşekkür ederim, çok daha iyileri sizlerin olsun inşallah.🙏🙏
Gaming gen trdeki sistemlerle de kıyasladım. Benim alacağım sistem avantajlı geldi bana. 405k falan tutacak sanırım. Hem komple beyaz sistem, hem de fiyat olarak avantajlı. Ufak tefek değişimlerle istediğim aşamaya geldim.
1787142527
😂Neden vazgeçtiniz
Uyardığınız için çok teşekkür ederim. Yani sistem parçalarını teker teker topladığımda çok daha pahalı çıkıyor. Bu yüzden değerlendirmek istediğim bir sistem bu. Farklı varyasyonlar ile denediğimde de çok bir fark olmuyordu. Siyah versiyonlarını da topladım teker teker araştırarak, çok daha...
İşlemciyi 9950x3d olarak güncelledim zaten. Ayrıca o şirketi önermeme sebebinizi de öğrenebilir miyim? Ben daha önce hiç sorun yaşamadım, çevremdeki insanların da yaşadığını görmedim.
Evet, bu tarz bir şey görmüştüm. PSU tier liste baktığımda birçok şey yakaladım aslında. atx 3.0da sorunları varmış ama 3.1de çözüldüğünü söylüyorlar. Denemeden anlayamam tabi.
Verdiğiniz tavsiyeler ile m2 ssdyi Kingston 2TB Renegade g5 olarak güncelledim, işlemciyi Ryzen 9 9950x3d olarak güncelledim. PSU konusunda biraz araştırma yaptım ve NZXT C1200 80+ goldun yeterli olabileceğini gördüm. Daha fazla kafamı karıştırmadan sistemi sipariş etmeyi düşünüyorum. Son olarak...
ComfyUI ile çalışıyorum işte, nadiren de olsa oyun oynuyorum. Bunun dışında pek bir şey yaptığım söylenemez.
1786980875
Önerin için çok teşekkür ederim, şansımı deneyeceğim.
Evet, söylediğiniz gibi dram ile alakalı bir şey göremedim. Olumsuz anlamda etkileyecek bir şey mi bu? Olmazsa olma bir şey mi yani? Farklı bir ssd seçmeme izin vermiyor sistem bu kasa için.
1786980107
Şuan için 600k bütçem yok malesef, keşke olsa. Ayrıca hayal kurmana vesile olduğum için...
1 Aydır düzenli olarak araştırmalar yapıyordum indirim bekleyeyim diye diye çok fazla fırsatı kaçırdım malesef. Dediğiniz gibi 9950x3d de yapabilirim. Bunun dışında paylaşmış olduğum sistem nasıl fiyatına göre?
Birkaç gün içinde RTX 5090'lı bir sistem toplayacağım. Bütçem 350-400K civarlarında. İşlemci olarak Ryzen 9 9900x3d, 64GB ram, ve 2TB m2 ssd alacağım. Ekran kartlarından pek anlamadığım için sizlere danışmaya karar verdim. Bilgisizliğim yüzünden yanlış ürünler almaktan korkuyorum. Özellikle...
Başta 2 tane aldım, hoşuma gitti. Daha sonra 4 tane daha tshirt aldım ve şort da aldım. 2 tanesini farklı beden göndermişler. Adamlara mail attım, whatsapptan yazdım hala bir dönüş olmadı. 2 gündür bekliyorum öyle :D