Sonunda hayalini kurduğum sistemi sipariş ettim. Bu süreçte bana zamanını ayırıp yardımcı olmaya çalışan arkadaşlarıma çok teşekkür ederim, çok daha iyileri...
Gaming gen trdeki sistemlerle de kıyasladım. Benim alacağım sistem avantajlı geldi bana. 405k falan tutacak sanırım. Hem komple beyaz sistem, hem de fiyat...
Uyardığınız için çok teşekkür ederim. Yani sistem parçalarını teker teker topladığımda çok daha pahalı çıkıyor. Bu yüzden değerlendirmek istediğim bir...
İnternette fazla şikayet görüyorum ayrıca ayıplı ürün vs. değişimindede sıkıntı çıkartıyolar tabi sizin tercihiniz ama çok iyi bi indirim vs. olmadıkça pek...
İşlemciyi 9950x3d olarak güncelledim zaten. Ayrıca o şirketi önermeme sebebinizi de öğrenebilir miyim? Ben daha önce hiç sorun yaşamadım, çevremdeki...
Evet, bu tarz bir şey görmüştüm. PSU tier liste baktığımda birçok şey yakaladım aslında. atx 3.0da sorunları varmış ama 3.1de çözüldüğünü söylüyorlar...
https://forum.donanimarsivi.com/konu/nzxt-c1200-3-0-coil-whine-sorunu.1102459/
1787140090
Anladığım kadarıyla sorunun çözüldüğü yeni bir versiyonu varmış...
Verdiğiniz tavsiyeler ile m2 ssdyi Kingston 2TB Renegade g5 olarak güncelledim, işlemciyi Ryzen 9 9950x3d olarak güncelledim. PSU konusunda biraz araştırma...
ComfyUI ile çalışıyorum işte, nadiren de olsa oyun oynuyorum. Bunun dışında pek bir şey yaptığım söylenemez.
1786980875
Önerin için çok teşekkür ederim...