jombo isimli üyenin son etkinliği

• J
    jombo, MIRANA-4070SUPER ALINIR MI? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    hocam 750 değil 850 doğru bakın. ve 7800xt modellerinde çok coil whine yok nitro+ almanızı önermem fazla pahalı.
  • J
    jombo, 🔥İndirim Ryzen 5 7500F RTX 4060 Ti Sistem 29.999 TL başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    haklısınız da render yapacak adam gidip te 4060 sistem alacağını düşünmüyorum 4070 ve üstünü tercih eder siz de bilip bilmeden insanlara bilip bilmeden...
  • J
    jombo, 39K Hazır Sistem Önerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    konunuzu yanıtladım hocam her 2 si içinde öneri yaptım.
  • J
    jombo, MIRANA-4070SUPER ALINIR MI? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    elinize sağlık hocam güzel olmuş psu tercihiniz çok iyi A+ tier en iyi segment diyebiliriz onun harici şunu şunu değiştirin demem sadece bütçe varsa...
  • J
    jombo, 7800x3d için soğutma !!! başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    hocam 7800x3d ısınmayan bir işlemci https://www.akakce.com/islemci-sogutucu/en-ucuz-thermalright-phantom-spirit-120-se-fiyati,634899527.html bunu öneririm...
  • J
    hocam yeterli olur fakat 240mm sıvı soğutuc asla önermem...
  • J
    jombo, Rtx 4070 Ti Süper'li sistem önerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    hahahaha isminden dolayıdır hocam bende çok severim o kartı :D ama 9070xt daha mantıklı olucaktır.
  • J
    onun harici 108 rica ederim iyi günlerde kullanın :peepokalp:
  • J
    dm den bana herşeyi detaylı atın yardımcı olucam hocam böyle yapmak pek doğru olmaz.
  • J
    hocam size önerdiğim pc 2k için bir ekran kartına sahip tabii ki de 1080 de oynarsınız ama darboğazı minimuma indirmek için bunu tavsiye ederim.
  • J
    jombo, Yardım Bu anakart iş görürmü? ( 2. el ) başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    arkadaşa bu konuda katılıyorum 4-5k ya rx570-560 ekran kartlı günümüz de oyun oynayabileceğiniz bir sistem mümkün tabii ki sizin fikriniz daha önemli alıcı...
  • J
    jombo, 40-50 Bin TL Sistem önerisi yada GPU beklemece başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    https://www.akakce.com/anakart/en-ucuz-msi-pro-b650m-p-proseries-amd-am5-matx-ddr5-pcie-4-0-m-2-sata-6gb-s-usb-3-2-gen-2-hdmi-dp-amd-ryzen-7000-serisi-masaus...
  • J
    bende 9070 diyorum beklemek sizin yararınıza olur.
  • J
    jombo, Yardım Bu anakart iş görürmü? ( 2. el ) başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    hocam zaten muhtemelen bu pc ile pek oyun oynamayacaktır oynayacaksa da düşük oyunlar oynayacaktır yoksa oturup ddr3 sistem almasını kesinlikle tavsiye...
  • J
    4070 ti süper 7800 den güçlü fakat 7900xt tokatlıyor her şekilde.
Top Bottom