https://www.incehesap.com/oyun-bilgisayari-toplama/?p=66692-1_64992-1_80912-1_79111-1_82199-1_80025-1_75023-1
incehesap üzerinde topladım ama site çöktü...
incehesap gaming gecesinde almıştım nerdeyse her cuma düşüyor , 1 haftadır kullanıyorum premium hissi veriyor bence parasına değer oturma bölgesi çok büyük...
Bende Gigafiber var; Gagafiber babında 🤭
Tamam hız konusunda iyi; fiyatda normal. İndirmede avantajlı, ama normal kullanıcı için çokta fark yok vdsl veya...
Ya hiç sorma sadenetin sitesine giriyorum sitesi bile bozuk xd o yüzden otomatik qos ayarı beklemek çok uçuk kaçar adamlar daha siteyi düzgün yapamıyor bu...
fab v4 6k ya denk getirdim indirimlerde fiyatında daha iyisi yok sanırım oturduğum sünger totomun şeklini alıyor uzun kullanımda bile sorun yaşamadım kafa...
Altyapı gözükmüyorsa; geçici durumda olabilir, sistemselde. Altyapı Tt ise güncelleme talep edin. Adresimde altyapı bilgisi gözükmüyor;ama aktif olarak...
Merhaba dostlar , interneti dümdüz kullanırken sorun yok fakat en ufak yükte aşırı ağırlaşıp yavaşlıyor üstüne oyunlara girdiğim an pingim 1000 lere...