journeyman isimli üyenin son içerikleri

1. journeyman

Ekran Kartı Fiyatları Düşer mi?

Hocam zaten oynadığım oyunları şu anki RX 570 de rahat oynatıyor düşük ayarlarda. Birkaç oyunda sıkıntı yaşattı sadece. Hatta son olarak Forza Horizon 6 almıştım hiç açılmadı bile. Bunun VRAM ile alakalı değil yazılımla alakalı olduğunu düşünüyorum gerçi. Biraz da bu yüzden Nvidia tarafına...
  2. journeyman

Aldığım kartı kasaya takıp test yapmamda bir sakınca oluyor mu? Bilmediğim için soruyorum eğer bu şekilde yapılabiliyorsa PG düşünebilirim Hocam 5060 Ti fikri tamamen şöyle gelişti, aklımda RTX 5060 ve RX 9060 vardı sırf Nvidia tarafına geçmek istediğim için 5060'da karar kıldım ve direkt 5060...
  3. journeyman

AMD seçeneğini de çok düşündüm ama şu an kullandığım kart AMD olduğu için Nvidia tarafına geçmek istiyorum uzun zamandır. RX 570 AMD'nin düşük segment bi kartı da olsa çok çektirdi bu güne kadar yazılımsal olarak.
  4. journeyman

Hocam Nevşehir'de yaşıyorum ve ikinci el olarak seçeneğim çok yok. Diğer şehirlerden de görmeden almak çok içime sinmiyor açıkçası. İşlemci: Intel(R) Core(TM) i9-10850K CPU @ 3.60GHz (3.60 GHz) Anakart: MSI MPG Z590 Gaming Carbon WiFi 32 GB RAM Şu anki ekran kartı: RX 570 8GB Bütçe olarak...
  5. journeyman

Merhaba arkadaşlar. Ekran kartımı yükseltmek istiyorum ve ilk etapta aklımda RTX 5060 8GB almak vardı. Bütçe olarak da bundan yukarısını düşünmüyordum açıkçası. Ama yaklaşık 1 haftadır bu konu üzerinde piyasa araştırması yaptım ve 8GB VRAM'in çok da geleceğe yönelik olmayacağını düşünmeye...
  6. journeyman

Oyun bilgisayarı toplamak istiyorum(max. 20k çıkabilirim bütçe olarak)

Merhaba arkadaşlar. 20k bütçe ile toplayabileceğim en iyi kasayı toplamak istiyorum. Tamamen fiyat-performans ürünleri arıyorum. Pek anlamadığım için ve çevremde de anlayan birileri olmadığı için bu foruma üye olup konu açmak istedim. Yardımlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum. Teşekkür ederim...
Geri