journeyman

Son etkinlikler Mesajlar Mesajlarının Kategorileri Hakkında

• journeyman
      journeyman, Ekran Kartı Fiyatları Düşer mi? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Hocam zaten oynadığım oyunları şu anki RX 570 de rahat oynatıyor düşük ayarlarda. Birkaç oyunda sıkıntı yaşattı sadece. Hatta son olarak Forza Horizon 6...
    • journeyman
      Aldığım kartı kasaya takıp test yapmamda bir sakınca oluyor mu? Bilmediğim için soruyorum eğer bu şekilde yapılabiliyorsa PG düşünebilirim Hocam 5060 Ti...
    • journeyman
      AMD seçeneğini de çok düşündüm ama şu an kullandığım kart AMD olduğu için Nvidia tarafına geçmek istiyorum uzun zamandır. RX 570 AMD'nin düşük segment bi...
    • journeyman
      Hocam Nevşehir'de yaşıyorum ve ikinci el olarak seçeneğim çok yok. Diğer şehirlerden de görmeden almak çok içime sinmiyor açıkçası. İşlemci: Intel(R)...
    • journeyman
      journeyman, Ekran Kartı kategorisinde Ekran Kartı Fiyatları Düşer mi? başlıklı bir konu açtı.
      Merhaba arkadaşlar. Ekran kartımı yükseltmek istiyorum ve ilk etapta aklımda RTX 5060 8GB almak vardı. Bütçe olarak da bundan yukarısını düşünmüyordum...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,234,690
Üyeler
201,549
Son üye
Terryfing54
Geri