JrawN isimli üyenin son içerikleri

1. J

❌İndirim Bitti! 🔥🔥🔥Shein KZ IEM kulaklıklar 1-3 dolar

aynen bu konuda haklısınız ama ben sense yi rekabetci oyunlarda kulanıyorum bir sıkıntı yasamadım
  2. J

[H3 id='ben+Sense+i+tercih+ederdim+yenilenmi+modeli+gzel+duruyo']ben Sense i tercih ederdim yenilenmiş modeli güzel duruyo[/H3]
  3. J

hocam ben gayet beğenerek kulanıyorum bende pro modeli var eko ayarı yaptıktan sonra bası tizi oturdu yeni modeli çıkmış onu deneyimlemedipim için bilmiyorum
  4. J

siteyi ilj defa duyuyorum sıkıntı çıkmasın ilerde
  5. J

bende wraith modeli var kalite olarak çoğu kulak üstünden iyi bence
  6. J

knk öok mesaj var usendim okumaya siteyi ilk dafa duyuyorum ondan sordum
  7. J

hocam alan varmı site güvenilir mi? emin olamadım
  8. J

Google forograflar ekran görüntkalsoru kaldırdım nasıl fotoları geri getiririm

Çop kutusuna dusmedi fotoğraf si Cop kutusuna dusmedi iste ordan yuklerdim camera da Lee flan diye kalsor oluryo o klasörü kaldırdım ben yanlışlıkla galaridende gitti saçmalık napmam lazim
  9. J

Google forograflar ekran görüntkalsoru kaldırdım nasıl fotoları geri getiririm

Google depola dolmus diye bir mesaj geldi yer açman lazim diye yedeklemeyi kapatıp silmeye çalıştım sildigim fotoğraflar garimdende siliyodu Bende yanlışlıkla ekran görüntüsü klasorunu sildim galarimdeki ekrangoruntusu klasörü ve içindeki fotoğraflar gitti bunu nasıl geri getirebilirim içindeki...
  10. J

Çözüldü✓ İşlemci cok ısınıyor zararı olur mu?

90 derece olması pek sıkıntı olmaz çalışma saatine görede değişebilir 9k bütceye sıvı sogutucu almanız iyi olur ama bu konuda pek bir bilgiye sahip değilim
  11. J

Acil Klavye önerisiii

madlions almayın bence onun yerine fun60 lara bakabilirsiniz
  12. J

Çözüldü✓ İşlemci cok ısınıyor zararı olur mu?

hocam ısınması normal stok fan yetersiz sıvı soğutmaya gelince hiç kulanmazım kalteli üst düzey bi sıvı sogutucu olmadıkca kule tipi tercihimdir
  13. J

1500tl civarı gamepad önerisi

O kadar çıkabileceğini dusunmuyorum
  14. J

fiyatı ne kadardır hocam bide aralarındaki fark nedir ben bıgbıg won a daha yakınım
  15. J

[H3 id='Gamesir+Nova+Lite+T4n']Gamesir Nova Lite T4n[/H3] [H3 id='Fantech+Shooter+III']Fantech Shooter III [/H3] [H3 id='BIGBIG+WON+Aether']BIGBIG WON Aether [/H3] [H3 id='BIGBIG+WON+Gale+Hall']BIGBIG WON Gale Hall[/H3] Machenike G1 Pro bu modeleeri buldum hangisi daha iyidir yada bu fiyata...
Geri