❌İndirim Bitti! 🔥🔥🔥Shein KZ IEM kulaklıklar 1-3 dolar

hocam alan varmı site güvenilir mi? emin olamadım

beyler elimde corsair hs65 var kulak üstü yaay zeka geminiye sordum hs65 varken geçilmez dedi bu kzlere cs2 için ama chatgptde KZ ZVX, KZ D-Fi, KZ Castor Pro iyi bir upgrade olur diyor birde sizin yorumunuzu merak ettim burda kullananlar vb nasıl sizce alınıp cs2 için kullanılır mı?

hocam alan varmı site güvenilir mi? emin olamadım
alan ve ellerine ulaşan çok kişi var ama şunu belirteyim iade işi sıkıntılı, hem kendi cebinizden göndermenizi istiyor( nasıl göndereceksiniz hiçbir fikrim yok) hemde ödediğiniz vergiyi iade etmiyorlar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ustam peki oyun için önerirmisin iem modellerinden en fazla bütçe 1.5
öneririm hocam

beyler elimde corsair hs65 var kulak üstü yaay zeka geminiye sordum hs65 varken geçilmez dedi bu kzlere cs2 için ama chatgptde KZ ZVX, KZ D-Fi, KZ Castor Pro iyi bir upgrade olur diyor birde sizin yorumunuzu merak ettim burda kullananlar vb nasıl sizce alınıp cs2 için kullanılır mı?
alacağın modele göre değişir ama kz zsn pro 2 , castor pro gibi hafif orta seviye kulaklıklardan birini alırsan bence upgrade olur.

alan ve ellerine ulaşan çok kişi var ama şunu belirteyim iade işi sıkıntılı, hem kendi cebinizden göndermenizi istiyor( nasıl göndereceksiniz hiçbir fikrim yok) hemde ödediğiniz vergiyi iade etmiyorlar.

öneririm hocam
siteyi ilj defa duyuyorum sıkıntı çıkmasın ilerde

sheindan oyun için önerilcek yok muhtemelen
bence müzik de iş yapan kulaklıklar oyundada gayet iyi iş yapıyor. anker q30 ve jabra elite 5 var ama herzaman oyunda zs10 pro 2 yi kullanıyorum çünkü kulaklık müzikde başarılı olunca oyunlarda başarılı oluyor.

alacağın modele göre değişir ama kz zsn pro 2 , castor pro gibi hafif orta seviye kulaklıklardan birini alırsan bence upgrade olur.
ustam bunların dışında varmıdır önerebilceğin elimdeki bütün avantajlara bakmak istiyorum

siteyi ilj defa duyuyorum sıkıntı çıkmasın ilerde
iade konusu biraz muallak maalesef. tavsiyem kredi kartından al bir sıkıntı çıkarsa harcama itirazında bulun.

ustam bunların dışında varmıdır önerebilceğin elimdeki bütün avantajlara bakmak istiyorum
f/p olarak rakipleri olduğunu sanmıyorum hocam yazdığım modellerin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,841
Üyeler
184,234
Son üye
Dark Brotherhood
Geri