bütün forum aldı hala soruyonuz ya şöyle sorular garipsinizhocam alan varmı site güvenilir mi? emin olamadım
knk öok mesaj var usendim okumaya siteyi ilk dafa duyuyorum ondan sordumbütün forum aldı hala soruyonuz ya şöyle sorular garipsiniz
ustam peki oyun için önerirmisin iem modellerinden en fazla bütçe 1.5bütün forum aldı hala soruyonuz ya şöyle sorular garipsiniz
alan ve ellerine ulaşan çok kişi var ama şunu belirteyim iade işi sıkıntılı, hem kendi cebinizden göndermenizi istiyor( nasıl göndereceksiniz hiçbir fikrim yok) hemde ödediğiniz vergiyi iade etmiyorlar.hocam alan varmı site güvenilir mi? emin olamadım
öneririm hocamustam peki oyun için önerirmisin iem modellerinden en fazla bütçe 1.5
bende wraith modeli var kalite olarak çoğu kulak üstünden iyi benceustam peki oyun için önerirmisin iem modellerinden en fazla bütçe 1.5
alacağın modele göre değişir ama kz zsn pro 2 , castor pro gibi hafif orta seviye kulaklıklardan birini alırsan bence upgrade olur.beyler elimde corsair hs65 var kulak üstü yaay zeka geminiye sordum hs65 varken geçilmez dedi bu kzlere cs2 için ama chatgptde KZ ZVX, KZ D-Fi, KZ Castor Pro iyi bir upgrade olur diyor birde sizin yorumunuzu merak ettim burda kullananlar vb nasıl sizce alınıp cs2 için kullanılır mı?
sheindan oyun için önerilcek yok muhtemelenustam peki oyun için önerirmisin iem modellerinden en fazla bütçe 1.5
siteyi ilj defa duyuyorum sıkıntı çıkmasın ilerdealan ve ellerine ulaşan çok kişi var ama şunu belirteyim iade işi sıkıntılı, hem kendi cebinizden göndermenizi istiyor( nasıl göndereceksiniz hiçbir fikrim yok) hemde ödediğiniz vergiyi iade etmiyorlar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
öneririm hocam
bence müzik de iş yapan kulaklıklar oyundada gayet iyi iş yapıyor. anker q30 ve jabra elite 5 var ama herzaman oyunda zs10 pro 2 yi kullanıyorum çünkü kulaklık müzikde başarılı olunca oyunlarda başarılı oluyor.sheindan oyun için önerilcek yok muhtemelen
ustam bunların dışında varmıdır önerebilceğin elimdeki bütün avantajlara bakmak istiyorumalacağın modele göre değişir ama kz zsn pro 2 , castor pro gibi hafif orta seviye kulaklıklardan birini alırsan bence upgrade olur.
iade konusu biraz muallak maalesef. tavsiyem kredi kartından al bir sıkıntı çıkarsa harcama itirazında bulun.siteyi ilj defa duyuyorum sıkıntı çıkmasın ilerde
f/p olarak rakipleri olduğunu sanmıyorum hocam yazdığım modellerin.ustam bunların dışında varmıdır önerebilceğin elimdeki bütün avantajlara bakmak istiyorum