https://www.itopya.com/gigabyte-g24f-2-238-180hzoc-1ms-hdmi-dp-usb-32-freesync-premium-fhd-ss-ips-gaming-monitor_u20017
Bu monitörü kullanıyorum. Renkler...
Altyapı ve mevcut bağlantıyla ilgili teknik bir problem yoksa yapacağını hiçbirşey yok. Daha iyi bir ISS daha iyi bir ping değeri sunabilir ancak mesafeniz...
Dediğim gibi kullandığınız ISS nin bağlantıyı sağladığı bağlantı yolu uzunluğu gibi etkenler bunu etkiler. Örnek verecek olursam örneğin ikinizin bağlantısı...
Riot sunucuları istanbulda ve elazığ-istanbul arası ping değeri olarak normal bir değer alıyorsunuz. Her ISS nin mevcut bağlantıya gitme yolları yani...
Harici monitör için demiştim ben o ayarı. Kapak kapatılınca pc uykuya geçmesin diye dedim. Her halükarda kapak kapatılınca anakart tarafından ekran ve...
Laptop kapak sensörü arızası bu. Sistem sürekli kapak kapatıldığını ve açıldığını algılıyor. O yüzden ekran ve klavye ışıkları gidiyor. Hocam harici bir...
Bende de victus modeli var yaklaşık 8 ay oldu günde ortalama 3-4 saat civarı kullandım. Temizlemek için içini açtığımda zerre toz yoktu. Fan yaprakları dahi...
Hocam sorun güç kesintisi olduğunu düşünmüyorum. Bunlarda kapağın kapandığını algılayan bir sensör var galiba hall sensördü adı. Onu birşeyler etkiliyor...